Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem wkur..........

Moja nowa dziewczyna wypytuje się na forum czy ja się nadaje na Jej chłopaka

Polecane posty

Poznałem niedawno nową dziewczyne, jest miła, ładna sympatyczna, wydawało się że między nami jest wszystko OK i nasz zwiazek się rozwija... I co? Zajrzałem na to forum, widze a tam temat o mnie, nawet wstawiła moje zdjęcie bez pytania.... z pytaniem czy uważacie, że jestem przystojny, czy powinniśmy być ze sobą masakra jakaś, tu cicha, nieśmiała myszka a na necie zachowuje się jak niewiadomo co

Jestem na Ciebie strasznie obrażony !!! tak się nie robi - Ty......

Gość juka:)
widać, że jest jakaś pomylona... bo kto normalny wstawia na forum zdjęcia partnera i pyta sie o to czy jest przystojny! jeśli byś jej sie podobał to by nie pytała w tak idiotyczny sposób czy jesteś przystojny...

Gość ojdziecidzieci
-1/10 💤

Gość złomiarz pet
Ty korwo !!! Slyszalem jak pieprzylas sie z tym lumpem za śmietnikiem! Dałaś mu dupy za pół litra denaturaty, blazo zajebanaaa

Gość Wojtek KL..
tutaj co drugi temat taki.... no może bez zdjęć ;) :D :D 🖐️

Gość pewnieeeeeeeeee
hahahha a jak sie poznaliści? przez kafeterie? moze zacznijcie rozwiazywac swoje sprawy przez kafe :)

Gość hviyucvuy
oj tam ;) chciała sie pochwalic jaka ma dupe |:P co za niespodzianak. kobiety też potrafia was traktowac przedmioto. cios w ego co?

Gość pewnieeeeeeeeee
"oj tam chciała sie pochwalic jaka ma d**e | co za niespodzianak. kobiety też potrafia was traktowac przedmioto. cios w ego co?" a wstawiła zdjecie z jego wypietą dupa? :)

Gość ja się już tylko uwsteczniam
i jak ty się zachowujesz? nic dziwnego, że tak cię potraktowała! śledzisz ją, ingiwilujesz na pewno! w związku musi być odrobinę swobody a ty taki menszczyzna-bluszcz jesteś. znajdź sobie jakieś hobby. pewnie jeszcze przeglądasz jej komórkę i czytasz pocztę. jakiś psychopata poprostu, no. biedna ta dziewczyna. mój misiu nigdy by się tak nie zachował, gdyż bardzo sobie ufamy.❤️

Gość pewnieeeeeeeeee
" w związku musi być odrobinę swobody a ty taki menszczyzna-bluszcz " a są jacys inni? chyba tylko ci co juz maja inna a ciebie w dupie :P nigdy w zyciu nie miałam okazji poznac innego :)

nie śledze Jej zołzo.... przeglądałem sobie forum i patrze a temat o mnie !!!!

Gość pewnieeeeeeeeee
no widzisz... myslisz ze kogos znasz a tu bach...obrabia ci dupe za plecami...masakra

"Nigdy nie wierz kobiecie, taką rade Ci dam..."Lady Pank 😢 a niby taka porządna :-o

😭

ale zwróć uwagę, że ty przecież jesteś jeszcze gorszy. ona prawdopodobnie bardzo grzecznie zapytała o opinię, bo jak taka cicha i nie śmiała myszka jest, to potrzebuje porady dziewcząt z kafeterii. może się chciała tylko pochwalić i podzielić swoim szczęściem. za to popatrz jak ty tu na nią brzydko narzekasz. i na mnie też brzydko mówisz a ja tylko chciałam pomóc naprawić wasz związek.:(

Gość pewnieeeeeeeeee
"i na mnie też brzydko mówisz a ja tylko chciałam pomóc naprawić wasz związek." no "niedzwiedzia przysługa" i "dobrymi checiami jest piekło wybrukowane" :)

Gość aniaaaaaaaaaaaasmierdzi
Wędzikowska tez obrabia tyłek gwiazdom np ze pattison smerdzi..moze takich perfum uzył? itp Ja bym doniosła patisonowi Robertowi i jego agent powinien zabronic wywiadów z nią. Zreszta to obciach gadac z nia.. Z nia to tylko gwazdki dzieciece i stare gwiazdy co zgasły jak allen czy zapomniane gwiazdki kina. jest juz szołtysek od multikina facet siedzi lata w tym. Po co ona? Ani aktorka ani dziennikarka z niej. Rzumiem jakby ktos np Pacuła - bo zasłuzyła grała w filmach B i zna sie na rzeczy i ma wiek odpowiedni. A ta gówniara? tylko patrzy kto smierdzi itp. Jest nieprofesjonalna.

i się zastanawiała czy nie jestem za niski dla Niej.... ma 160 a ja 173 - kazdy by się wkur.... 😠

Gość pewnieeeeeeeeee
a kto nie smierdzi?

Gość pewnieeeeeeeeee
"i się zastanawiała czy nie jestem za niski dla Niej.... ma 160 a ja 173 - kazdy by się wkur...." no ba

Gość aniaaaaaaaaaaaasmierdzi
za niski

tutaj zawsze tak. człowiek chce pomóc a wokół sami psześmiewcy i zaraz człowieka do piekła ślą.:( może przeczytaj jakiś poradnik o kobietach i mężczyznach. ktoś tu niedawno nawet wklejał spore fragmenty jakiegoś i tam pisały różne bardzo mądre rzeczy. a wzrostem się nie przejmuj. te dwa centymetry, których brak ci do idealnej różnicy to na prawdę nie wiele. jak postawisz włosy na żel to będzie prawie idealnie.:)

Gość pewnieeeeeeeeee
"może przeczytaj jakiś poradnik o kobietach i mężczyznach. ktoś tu niedawno nawet wklejał spore fragmenty jakiegoś i tam pisały różne bardzo mądre rzeczy." a po cholere mam czytac...chuj mnie faceci obchodza...w dupie ich mam i ich "pragnienia" czy cos tam... fajnie by było jak by ktos wkleił ksiazke "jak szbyko w 5 sekund zniechecic faceta" lub "jak zrobic by nie podchodzili do ciebie na uliczy" albo "jak stac sie niewidzialnym dla płci przeciwnej" :) to tak...poczytam...reszte w pupe sobie wsadz

Gość a moooożesz
a możesz podać link do tego wątku? przeczytam i zobacze czy faktycznie naruszyła waszą/ twoją prywatność

Gość a jaki to był
temat? zarzuci ktoś linka?

ja radziłam autorowi co do jego związku z dziewczyną. a jak ty jesteś taka ładna, że utrudnia ci to życie bo nachodzą cię faceci to nie powinnaś nażekać bo wiele dziewczyn może ci tylko pozazdrościć.

Gość pewnieeeeeeeeee
"ja radziłam autorowi co do jego związku z dziewczyną. a jak ty jesteś taka ładna, że utrudnia ci to życie bo nachodzą cię faceci to nie powinnaś nażekać bo wiele dziewczyn może ci tylko pozazdrościć." taaaaa???????? a widziałas wiekszosc mezczyzn w polsce????!!!! i w ogole??!??!?! nie ma czego...

no co ty. ja znam samych przystojniaków. kazdy z nich jak apollo.:) niestety ale teraz musze zakonczyc te miłą rozmowę. pozdrawiam i 🖐️

Gość pewnieeeeeeeeee
"no co ty. ja znam samych przystojniaków. kazdy z nich jak apollo" to masz szczescie... ja jeszcze nie oslepłam :o