Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhymxxd

poradzccie mi , mój facet pojechał na wycieczkę do niemiec i ...........

Polecane posty

Gość yhymxxd

nic się dzis nie odzywa mam juz nerwy ze nie pisze i tak sie zastanawiam czy nie napisac sms cos w stylu "widze ze fajnie sie bawisz bo nie masz nawet czasu napisac sms' czy dac sobie spokoj i milczec jak on

może po prostu napisz "co słychac?" zamiast odrazu "widzę,że się fajnie bawisz ,że nie masz czasu się odezwać"

Gość logikigdj
No chyba jak pojechal na wycieczke zeby sie dobrze bawic,jakas ty glupia

Gość yhymxxd
jestem przyzwyczajona ze codzien pisze mi dzien dobry i dzis nic nie chce Mu spieprzyc wycieczki wiec nie wiem czy milcxzec niech sie pozastanawia co u mnie i czemu milcze czy napisac cos niecos

Gość yhymxxd
halo

Gość Moze boi sie kosztu
SMS-a. Nie panikuj, napewno sie odezwie. Moze telefon mu sie wyladowal. Niemieckie panienki sie na Polaka nie zuca. A gdzie on na ta wycieczke pojechal ????

Gość oczywiście lepiej oddać do
no pewnie, że nic nie pisz!!! :D Pomyśli, że wyjechał, a ty ślęczysz przy komórce i żyć już bez niego nie możesz po jednym dniu. Odpuść, niech sam się ocknie, że coś długo się nie odzywa i może się obraziłaś albo coś :) A jak zadzwoni czy napisze - powiedz, że się świetnie bawisz i tak ci zleciał szybko czas, że nawet nie zdążyłaś zapytać co u niego :) Postępuj tak, żeby to on chciał z tej wycieczki do Ciebie pisać, nie na odwrót :) Żadnych awantur i krzywych akcji, nie tędy :)

Gość yhymxxd
pod granicę francuską gdzieś pojechal wraca w piątek nie wiem czy on mnie sprawdza ze specjalnie nie pisze czy co ale mam wogole nerwowy dzien i jeszcze ta cala akcja tak mnie nakręca ..... normalnie ledwo wytrzymuję zeby cos nie szczelic, ale nie napisze bo mi sie kasa na koncie skonczyla przed chwilą :) i sie zastanawiam czy załadować :)

Ostatni komentarz mi sie spodobal!! ja wlasnie chcialabym tak nie pisac kiedy moj wyjezdza (a robi to czesto).. a jak nie pisze to wpadam w szal :P i chociaz mowie- NIE NIE NAPISZE to nie wytrzymuje i zachowuje sie wlasnie jak autorka!! i chociaz wiem tez, ze nie tedy droga to inaczej nie moge!! ale teraz staram sie i tak opanowac i wytrzymuje jakos :) takze pelna mobilizacja musi byc i silna wola :P

Gość yhymxxd
taka jedna - jak to robisz ?:) kurde bo juz nie moge on czasem mi mowi ze nie pisze zeby sprawdzic czy ja napisze :) no ale po co ?:)

Lata praktyki :P Jak jest u siebie w pracy to nie pisze bo wiem, ze pracuje ale jak jedzie na spotkania swoje na drugi koniec polski lub poza nia to juz zaczynam sie denerwowac.. a bo to wypadek moze jakis byl, a bo zle sie poczul prowadzac auto, a bo w hotelu sie upil z kolegami z pracy itd.. a on po prostu czasem nie pisze bo nie ma czasu!!po prostu NIE MA CZASU!! a ja sie zamartwiam bo wystarczy mi sms - jestem na miejscu jest ok. No ale faceci to faceci. Teraz to ja nie pisze i czekam az napisze chociaz sie denerwuje... ale jak zadzwoni to jestem spokojna.. chociaz wtedy on sie zlosci czemu nie pisalam co robie.. (odczytac odczyta ale nie odpisze) i czy to jest madre ? heh dziwni sa Ci faceci :P Takze nie pisz, czekaj! a dlugo jestescie razem?

Gość yhymxxd
nie jestesmy okolo 4 miesiace, z poprzednim bylam 8 lat i z tamym bylo ok a z tym nie i nie moge sie przyzwyczaic, nachodza mnie mysli, moze juz mnie nie chce, albo spotkal te jedyna ..... głupie mysli ;/

Gość yhymxxd
odszedl, powiedzial ze mnie nie kocha i woli zyc chwilą , zostawil 2 tyg przed slubem ... i to moj 2 facet i mimo ze mam zaufanie to jakos sie boje ze zrobi tosamo .......... wlasnie przez takie nie odzywanie sie

Gość Evvvvka
a dlaczego sama nie napiszesz co robisz, co slychac? Po jednym smsie chyba korona c z głowy nie spadnie... Niby dorosli ludzie, w związkach, kochają sie a bawią sie w jakies glupie gierki, tylko nie wiem co mające pokazac? Ze to wam mniej zalezy i jestescie gorą? Na wyjazdach, tym bardziej zagranicznych, czas mija szybciej, jest sie zaaferowanym podrozą i czasem napisanie smsa czy oddzwonienie przekłada sie na pozniej a pozniej sie zapomina z nadmiaru wrazen. Jestesmy tylko ludzmi a nie zaprogramowanymi pralkami automatycznymi I tak powaznie sie pytam, o co wam chodzi z tym powstrzymywaniem sie od odzywaniem sie do faceta? Bo ja serio nie rozumiem co to ma miec na celu

Gość yhymxxd
dorośli właśnie ... ale nie każdy na to wychodzi

Gość WIDZĘ DZIECINKO
że się nudzisz jak mops i wymyślasz bajeczki, w dodatku nedzne :)

Gość yhymxxd
zaczynam się dołować do tego :) ale nie gadajcie bo nie jestem jedna na świecie co tak myśli

Gość rodowity ślunzok
Oj tam, pewnie se ruucha jakies Francuzki, bo one slyna z tego, ze uwielbiaja niezobowiazujacy seks. Niczym sie nie przejmuj, chlopak wroci zadowolony i spelniony :)

Gość yhymxxd
odezwał się :)