Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pecha w życiu

Brat dostał mieszkanie od rodziców za to że zrobił dziecko!!

Polecane posty

Gość rodzice ciebie nie skrzywdzili
wręcz przeciwnie pomogli ci

Gość powinnas rodzicom dziekowac
za to ze pozwalaja Ci mieszkac u siebie :)

Gość gość
Ona ma prawo do własnego życia. Czasami rodzice tak pomagają dzieciom żeby je od siebie uzależnić. To okrutne. Niech jej kupią mieszkanie tak jak bratu skoro nie chce z nimi mieszkać a ona niech sama poszuka pracy . Wtedy dzieci potraktują równo.

Gość gość
Autorko, współczuje Ci i troche rozumiem Twoją sytuację bo mam trochę podobną sytuację. Mojemu starszemu bratu tez rodzice kupili mieszkanie. On nie ma zony a tym bardziej dzieci, ma dobra prace i jest w stanie sie sam utrzymywac. Natomiast ja jestem po studiach, jestem na etapie poszukiwania pracy, jak mam jakis pomysl na staz, prace czy cos to oni to neguja twierdzeniami ,,a wes przestan co to za praca" ,,a co ty tam takiego bedziesz robic?". Nic im sie nie podoba, ale wierze ze w koncu znajde prace, chłopak mi sie oswiadczy ;) i razem zamieszkamy!. Moj tata chce kupic nowe auto, ktoregos dnia zazartowalam czyli co te stare dla mnie bedzie :) a tata skwitowal to ze on ma juz kupca na to auto (pomińmy fakt ze auto ma z 15 lat i jest warte moze z 1000 zł..) Po prostu tu chodzi o to, ze nasi rodzice chca nas od siebie uzaleznic, sa toksyczni i jedynym rozwiązaniem jest wyprowadzka od nich i zycie wlasnym zyciem! Zycze zeby Tobie wszystko sie ulozylo!

Gość gość
aa i jeszcze chcialabym dodac, ze im Moj chłopak nie odpowiada (inna wiara, nie ma studiow za to ma swoja dzialalnosc gosp.) i tez boje sie ze oni chca doprowadzic do naszego rozstania, ale nie dam sie! nigdy w zyciu!