Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczówna kokieta

brązowe oczy są brzydkie! :)

Polecane posty

Gość pomarańczówna kokieta

dziewczyny które mają niebieskie, zielone albo niebiesko-zielone oczy i inne takie mieszaniny w oczach wygrały życie. czarne oczy są brzydkie, nic dziwnego że wiele osób znanych i tych mniej znanych które znam osobiście, noszą soczewki bo nie chcą mieć ciemnych oczów. brązowe ślepia są wredne i paskudne :O nie ma jak dziewczyna o jasnych oczkach.

Gość ***** slownik online*****
ja tam uwazam ,ze blondynki z brazowymi oczami slicznie wygladaja

Gość Donata00
a ja mam ciemno zielone

Gość agnes z cannes
ok, no i co? i po co te wywody?

Gość piwnoooooooka
To ja powiem, że takie jasne, rybie oczy są paskudne, tylko pięknie i ciemne potrafią oczarować :D

Gość brrrrrrrrrrr
spierdalaj z tym tarotem!

Gość agnes z cannes
ale sie ludzie nudzicie, masakra

Gość dfisdh
Co za pierdoly. Kazde oczy potrafia byc piekne. Bardziej ich uroda zalezy od wielkosci, ksztaltu i oprawy niz od koloru. A jesli chodzi o brazowe oczy, to oczy mojego meza sa przesliczne, moglabym caly czas sie w nie wpatrywac.

Gość ***** slownik online*****
nieprawda ,ze tylko ciemnookie moga oczarowac , niebeiskie /szare /zielone , ogolnie jasne tez . Wszystko zalezy od kasztaltu ,o d tego co sie w nich kryje . Jasnookie tez moga oczarowac i to bardzo !!!!!!!!!!!!!! do piwnoooooooka -> bardzo subiektywna ta twoja wypowiedz ! No coz jestes brazowooka , a oczarowaniu powinien napisac jakis facet , a nie ty se slodzisz , no chyba ze jestes bi lub les.

Gość piwnoooooooka
Wiele razy słyszałam, że mam piękne, cygańskie oczy, zazdrośnice ;)

Gość właścicielkabrązowychoczu
Już nie mam mieć z czego kompleksów tylko z powodu brązowych oczu. Jakbym myślała tak jak autorka to już dawno bym się pod ziemię zapadła z tego powodu:p niech lepiej każdy pilnuje swoich oczu i nie wlepia ich w to, co nie trzeba.

Gość piwnoooooooka
Tak, jestem biseksualna, jasne oczy podobają mi się tylko u chłopców, u dziewczyn obowiązkowo ciemne - nieważne czy zielone, niebieskie czy w kropki bordo.

Gość fsffsfsf
najbrzydsze są zielone i niebieskie... zupełnie bez wyrazu

Gość piwnooooooooka
Widzę, że bacznie przypatrujesz się odchodom. :)

Gość e tam ja mam zielone
i jestem niezadowolona. chcialabym miec ciemne oczy sa piekne a czy ktos wygra czy przegra zycie nie zalezy od koloru oczu czy w ogole od wygladu pustaku:O

Gość piwnooooooooka
Niektóre dziewczyny są naprawdę głupie, przecież to jeszcze zależy od tego, czy pasują do danego człowieka i reszty jego aparycji.

Gość piwnooooooooka
Niektóre to chyba tylko swoim kakaowym okiem myślą, a nie mózgiem...

ale zjeby, kto zgłosił moje posty do usunięcia? co ja takiego napisałam niby? ,że zielono niebieskie to wyglądają jak sraczka? ale problem :O

Gość fefeembeghe
a od kiedy to sraczka jest niebeiska :-0

Gość jest brazowa
j.w

wypraszam sobie ja jestem naturalna blondynka o brazowych oczach i je ubostwiam :D nie sa jakies piwne, sraczkowate czy jak to tam nazywacie.. sa poprostu ciemne z szara otoczka

kurwa czy ja napisałam gdzieś ,ze sraczka jest niebieska? napisałam zielono-niebieskie

zdż - ja też :classic_cool: szczerze mówiąc jeżeli mowa o innych niż brązowych to tylko takie mega niebieskie..bo ja widzę,że wszyscy niebieskoocy mają takie wypłowiałe ,brzydkie.

Gość fefeembeghe
a , zielono -niebieskie , no fakt to roznica :-P A tak na powaznie , to zarowno ciemne jak i jasne moga byc piekne i czarujace !

moj dziadek ma piekne niebieskie oczy.. jak sie w nie patrzysz to widzisz ocean ;) czyste niebieskie.. piekne :) tak apropo co do brazowych oczu, to moze ja powiem tak.. kazda ciemno wlosa dziewczyna jest brzydka, bo przeciez na swiecie wiekszosc ludzi ma ciemne wlosy.. ( oczywiscie zartuje )

A więc przyłąnczam się do większości z tego tytułu,iż nieważne jakiego koloru są oczy tylko jaki mają kształt.Co z tego jak ktoś będzie miał niebieskie oczy ,ale ten ktoś będzie miał np. brzydką urodę albo w ogóle te jego oczy będą tak małe ,że uwierzcie nie będą zachywcały POMIMO SWOICH JAK SĄDZICIE PIĘKNYCH BO NIEBIESKICH OCZU.A wracając do tematu ,że niby ktoś przgrał czy też wygrał życie to ten temat uznaję za żałosny bo taki tok myślenia prowadzi do tego,iż każdy wyrabia sobie opinię o Twojej reputacji. W ogóle aby określić,iż ktoś wygrał lub przegrał życie to należy mieć na uwadze np. walkę z chorobą i to własnie w życiu dominuje a nie to jaki kolor oczu ktoś ma. Pozdrawiam tych,którzy mnie popierają ;))