Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczówna kokieta

brązowe oczy są brzydkie! :)

Polecane posty

w gruncie rzeczy mało mnie interesuje czy zazdrości czy też nie :) Grundże,aby zrozumiała przesłanie naszych wypowiedzi.

ty jesteś brzydka i paskudna. mam czarne oczy i jeszcze nikt nigdy nie powiedział że są brzydkie wręcz przeciwnie spotykam się z aprobatą. a to dlatego że są to rzadko spotykane oczy. brzydkie to są te twoje bazyliszkowato-jakieśtam no jak mnie zdenerwowała...

Gość gość
oczy brazowe nie sa brzykie , piwne tez nie sa , twoja opinia na temat oczu brazowych i piwnych jest glupia!glupia i tyle rownie dobrze moglabym stwierdzic ze to wlasnie oczy zielone sa brzykie!!!!!!!!! zachowaj soje glupie opinie dla siebie samej . glupia dziewczyno .wiele osob na tym swiecie uwaza ze oczy brazowe sa piękne , nie wiem dlaczego ty twierdzisz ze oczy brazowe sa brzydkie skad u ciebie taka opinia skad ? chbya tylko wyłacznie z twojej próznosci.czy wedlug ciebie osoby ktore urodzily z oczyma brazowymi lub piwnymi powinny zatem zapasc sie pod ziemie bo maja takie brzydkie oczy ?jak ty twierdzisz jedynie co moge ci powiedziec to to ze jestes głupia !glupia i do tego prózna

Gość gość
Ja akurat uważam że oczy brązowe są śliczne. Chciałabym takie mieć i zazdroszczę brązowookim. Sama mam zielono-szare.

mi się podobają kolory oczów w takiej kolejności: 1.szare 2.niebieskie 3.piwne 4.zielone 5.brązowe 6.czarne

Gość gość
Piękne, cygańskie oczy :D :D :D oczy, które kradną :D

Gość gość
na chooy jakas ciota odgrzebuje takie stare topiki??

Gość gościówa wyczesana
wszystkie kolory oczu są piękne:) a jak jaki palant porównuje do gówna, to inny palant moze mu porównać szare(niebieskie) do smarków i flegmy:P

Gość niebieskieoczysąfuj
Niebieskie oczy to paskudztwo! Najładniejsze są brązowe i szare bo mało osób je ma ;) A zielone też są ładne - moja opinia

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja mam brązowe oczy eh przegrałam życie he he a tak na serio to mnie przerażają takie bardzo błękitne oczy u mężczyzn dorosłych u dzieci wygląda to słodko u dorosłych już nie