Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazałamana

jestem zalamana wiecie...

Polecane posty

Gość osobazałamana

siedze dzis w domu - zamiast dzwonic po firmach dalej, ze wyjezdzam to zastanawiam sie ile osob zabila pewna Ania, ze po mnie w pomidorach. Bo bedzie na Zuzie. Nie - to jest wszystko przez Anie Z RODOWODEM bo niewydana i czula ze po niej. Jedno malzenstwo na pewno by im starczylo, a tak? Uwazaly , ze przez nia nie placa -teraz juz nie - tylko z tym rodowodem mogla tam byc, to wiedziala wiecie - ona wymyslila plan morderstwa brata wiecie - zeby mogla sie hajtnac w razie co - a ten co? Wiedzial o tym w tym sklepie? I sluchajcie takie szmaty tam siedza i na mnie bo ja nie wyszlam za maz. No bo nie zylam obmyslajac zbrodnie dooskonala. 2 miesiace nad tym myslaly i nic. A ten szuja i zero. Co on sobie nie mysli? Wiecie jak sie w niego wali? LUCYFEREM. Bo on sie wyspac nie umie tak sie martwi o wszystko - on powinien byc PLAMA KRWI i niczym wiecej to prawda, ale ja siedziec za to morderstwo nie pojde. Dlatego POWINNAm nawet jechac do holandii ze wszystko gra. Kogo ta Ania zabila - na pewno nie 3 gejow. Oni sa po mojej stronie - matkobojcy chyba jak w biurze. Nic mi nie umieja zrobic i tyle. No to co dalej... babcia, dziadek, BRAT na pewno, ksiadz jakis, gej - byle co pasuje. Choc jak w ksiazkach 3 matkobojcow bo skad dziewczyna u zabojcy 3 gejow i NA MNIE w tych ksiazkach bo sie nie chce poddac, a Polka? SZCZATKOWO JUZ i nie wiem czy warto - nie wiem. Jak nie bede musiala to juz wcale nie Polka tylko ze po polsku mowie. Ale to jeszcze zalezy wiecie. Przeciez mogl zabic mordercow matek i stad dziewczyna - nie moze byc? A NAWET ZONA i on ojciec dziecka. I NA PEWNO tak mialo byc, ale Ilona nie. po co dzieci? Z TEGO. On tak, ona nie i tyle. Bo zwala wszystko na Ilone. A Ania - ksiedza, brata, babcie. Geja nie pasuje i tyle. Jedynie rodowod mogl ja uratowac, w pomidory - wszystko pasuje i tyle. Powinna siedziec i koniec. I tyle. Ale nie moja sprawa - jednak zniszczyla mnie rowno. Ta Zuzia tez kanal kompletny i tyle. Troche zle bylam zle ustawiona w pomidorach bo wiecie do dzis tam jestem, nawet powoli pracujac , a tak ten wlasciciel myslal, ze mi odpowiadaja te papiersoy i chyba o to stoje bo na pewno nie o grupe. I stalabym o obiad i nie po mnie, a tak po mnie bo o PRACE STALA. No tak, ale z obiadu i tyle. Kurde wiecie co - a jak zaczelam mowic o morderstwach to Magda sie wystarszyla ze jej zbrodnia wyjdzie i poleciala do Araba , ze maja mnie wyrzucic bo mnie nie chce i mnie wyrzucili i zaraz na mnie. Przez nia wylecialam. Bo zwalam na Araba i sie smieje ze przez nia. No fakt, ale Arab tez straszny i musze uwazac na Arabow bo juz jestem teraz sama jak palec wiecie. Co ona widziala w tym paluchu wszyscy. Korki z matmy - doslownie tyle. Matme i koniec. Czemu ona jest filologiem to nie wiem. Jak ja matematyczka i tyle. Oszustka i wszystko zle. Bankierka to by mogla byc. Filolog - bez sensu zupelnie jak dla mnie. Ale siostry byly pogwalcone i one matematyczki a ona filolog. Nigdy ona nie bedzie lepsza od siostr i koniec. W SUMIE - zenujaca oszustka - siostry przeprosze, ze sciag od nich nie wzielam bo cala szkola by byla rozwalona. Tyle sa warci - a tak ta szkola dzieki siciagom z matmy ZEROWEJ filolozki stoi ale lepsze to niz stosunek analny pani z polskiego w innej szkole. Zawsze lepsza sciaga z matmy na maturze, nie? Czemu nie zdawalam ustnej? Ach - a co to jakies obliczenia dalej? Nie bralam tego pod uwage zupelnie. Stwierdzilam, ze uczyc bioli musze sie i tak cokolwiek dali to na mature se to przerzucilam. Bo i tak przerosla mnie ta ustna z matmy. Bo tak i juz. Musialyby mi sie to do czegos przydac - po co mi zawalac sobie glowe jakimis bzdurami bezuzytecznymi. Poza tym gdyby ta nauczycielka byla normalna, gdyby byly zagadnienia opracowane, pytania, gdybym mogla sie przygotowac, ale niczego takiego nie bylo i tyle :( No wiecie - az taka jak ona nie bylam, a opinie mam. A ona? Wielki matematyk. I dawalam materialy i ksera i czytanki, a gdzie tam egzamin i to zle, a ona dobra. idzcie w tryby bo czemu do podstawowki - zeby sie nie lesbic z uczennicami ten moj brat wiecie. Bo mialam taka kolezanke - ojcobojczynie chyba - i na mnie jeszcze po latach bo wszyscy na nia ZE PRZEZE MNIE kosciol jej sie nie trzyma - no jak ksiadz - ojcobojczyni, ale mieszkanie mialam to sie do niej przyznam bo tak co - calkiem po mnie. Tak mysle. Tu co -2 lata bezrobocia, a tak jednak jakas prace mialam i tyle. Ale ta Ania 3 morderstwa bo Iwonka da jej rade i nie po mnie a 4 wyobrazcie sobie I JESZCZE WZIELA RODOWOD - kompletny szur i tyle. Z rodzina. ANIA Z RODZINA. Na szczescie nie znam nazwiska bo po niej. Znam i adres tez mam. TAK STRACILAM STALY ADRES. przez nia tez wiecie. 3 morderstwa i adres jej sie trzyma, cos takiego. To niech wyciagna karteczke z walizki i po niej. Ona ma staly adres...w lodowce powiedza. NIE W WALIZCE. Karteczka. A teraz ma? Ja sie tak dziwilam wiecie - co ona tak adres wozi ale jej wezmie i usunie te karteczke z walizki to ...nie ma adresu wiecie. Ale numer. I jeszcze spisalam ten adres i tak ona ma teraz adres. Bo ja sobie jej adres spisalam bo dobrze jej zyczylam. I patrzcie za 5 minut nie ma tego adresu. Bo uznali ze nie trzyma jej sie staly adres DLATEGO KONTRAKT miala, a teraz sie jednak trzyma? nie trzyma. No wiecie - 3 lata ma dzieki mnie. A ja? Ja nie mam ani grosza niczego. No wiecie to juz jest wojna z szmatami na zachodzie. Mam nadzieje, ze powiedza jej za rok ze jej dzieci sie mialy trzymac a nie staly adres i jej podziekuja i tyle. A ja wojna? I tez mi zamierzaja wpieprzyc ale nie wiedza jaka wojne prowadza i ciekawe jak mi Holendrzy wpieprza za biuro bo gdyby ich nie ratowali to cale biuro wyrzut przeze mnie a szkoda bo bystre chlopaki a mnie zal bo nie wyjechalam i nie zarabiam jak jeden kolega z klasy - niestety juz jest wypalony papierosem - i go nie ma. Nic nie znacza juz w Anglii. Ode mnie znaczyli bo slabo mi szedl rachunek prawdopobienstwa i temu on sie wzbgocil i w sumie nie pasowal mi ten Londyn. A jemu tak? Niech bedzie. Ale juz jest wypalony, zle mu zycze i niczego nie osiagnie. Tak chyba PRZEZE MNIE siostry skonczyly na sznurku. Kto wie? Jeszcze sie dowiem i tyle :(

Gość osobazałamana
Wiecie co pozostaje w tym ogrodnictwie - PODPALIC WSZYSTKO - jedna zapalka i ich nie ma. POZAR RZYMU. A moj brat niech robi co chce. Nie obchodzi mnie i tyle. Ogrywam go i tyle i odchodze na zawsze od bandy zboczonych wariatek - wystarczylo im zle zyczyc i po nich. Co jeszcze? Ten drugi lepszy troche ale tez trzeba uwazac wiecie. Takie zycie. I dalej nie po mnie choc takie klopoty miec. Jednak wiecie jakie szanse mialam w tym ogrodnictwie - po 1 dniu wiedzialam o co chodzi i... nie po mnie od wlasciciela. Ale dopiero w ostatni dzien prawie ze zobaczylam jak Rosjanka niszczy tego brata. I TAK NIE PO MNIE, a tak po mnie. Taki wstretny bo czemu nie chce z nim trzymac. Bo mial sie Rusce nie dac. A gdybym tego nie widziala to co? Zabiliby mnie nasi? Co on sobie nie wyobraza wiecie. Mialam isc na policje i koniec. Ze wyrzucaja bez slowa, papierow nie ma, umowy - calosc burdelu prosze skontrolowac i koniec lacznie z jakas pizda Smieszka i tyle na czele wiecie. Na tych Arabow tam tez nadac, na warunki zycia. I wiecie - ta Ania ma rodowod ALE GWIAZDY po mojej matce bo przez nia moja wojna z wszystkimi naszymi na zachodzie. Lo matko co za zera. A ona jest gwiazda po mojej MATCE i od MATKI wiem, ze ma rodowod od diabla - satanistka z rodowodem gwiazdy to bedzie bo 3 trupy na sumieniu, powinna siedziec, wielka kucharka W POMIDORACH - zastanowcie sie. Kucharka nie w kuchni? Idiotyzm i tyle. Morderstwa ogrywa na kontrakcie. I zaraz niszcze jej staly adres i moge wracac. Tyle mnie obchodzi ona i jej kasa bo nie ogram i nigdy ani centa w TEORII nie zobacze, a ona tez mi powiedza i ze jej sie nalezy. Za te morderstwa im powiem , brak wydania wiecie - no to byl to problem albo nie. Bo brata jak nie znosilam w lutym, ze mnie wyrzucil tak do dzis go nie znosze a oni jak SMITH w Chorzowie - jak choragiew zawieje tak pieprza. A teraz wiecie - okolice mi LUSTRUJA ze tak napisze. A ja moge a nie musze byc z tej okolicy bo wszyscy co bys ty zrobila bez tej okolicy. To samo plus nie mialabym szans Polski DOKUMENTNIE rozpieprzyc, a tak? Juz ja rozpieprzylam, a Pan Bog mi pomogl i mam 3 historie z tej okolicy ze POLAND IS A DEAD MAN. I tyle mnie Polska obchodzi wiecie. I jeszcze jedna kolezanka ze studiow - kanibalka tak uwazam. Takie zeby. Dziwne. Choc moze przesadzam. Ale ani rodowodu maryjnego, ani Pana Jezusa , zadnego - dziwne. No to kogos zabila. Ksiedza? Zakonnice chyba wiecie. Kogos kropnela i tyle. Bo czemu nie chce o niej slyszec TAKA MATKA. Ale zadnego rodowodu a kolezanki samobojczynie rodowody maja. No to zakonnice zabila zeby sie wydac i miec dzieci. Tak pasuje reszta nie i tyle? Nie wiem :( Kto wie :(

Gość osobazałamana
Wiecie - ten brat starszy... czemu nie stanelas po jego stronie? NO ALE GDZIE JA MIESZKALAM? ONe mnie chcialy zabic? Jak ja na nie mialam walnac? Czym? TEraz bym umiala? Wtedy nie umialam. Po dobroci , tez spieprzylam sobie kilka rzeczy. Wiecie - ta Ania by chciala ze mna pojechac gdzies tam bo nie ma stalego adresu i tak by go odzyskala i ...nie po niej a tak? I wiecie bo przez nia bedzie ze jak mi sie rodzina nie podobala to mialam ich zabic - 4 osoby. nic nie jestem warta. A wiecie ja powiem tak - a ta rodzina to nie mogla mnie nauczyc od malego pieniadze zarabiac? Wiecie po co mi oni byli potrzebni? Ale ja im tak do dzis. A jakby tak zostali sami wiecie. kogos by ubylo, a ja? Tylko bez kasy przy nich i tyle. I dlatego Ania jest unieszkodliwiona - stalym adresem. Jak ja jej przywale jak ja gdzies spotkam to sie krew poleje chyba. Co ta szmata wiecie sobie nie mysli. Wielka kucharka z pomidorow. Niech ja rodzina ratuje bo ja ja mam gdzies. 3 morderstwa - no juz prawie max. Jeszcze jedno i po niej. Teraz staly adres ma juz tylko w walizce. Nie wiem jak go odzyskac. Niech przyjedzie tatus i jej wsadzi do walizki adres i tak ma staly adres a inaczej? Do domu i z powrotem i tez ma. I niech nigdy o mnie nie stoi bo jest ostatnia kanalia i tez jej dobrze zyczylam, ale juz jej tak zle zycze, ze gorzej nie mozna i Smieszce tez - przez nia przestalam stac o matke - 3 morderstwa - niezle :( :(

Gość osobazałamana
Na nie mozna po dorboci - ja wiem jak ale nie powiem - z tym ze to na konkretne towarzystwo w lutym. One sa satanistki na mnie ale slabo im idzie. Ja jestem satanistka od matki nr 1 bo ja widzialam diabla - wycieczke mialam, ale to bylo kiepskie, moja moja matka widziala i DOTYKALA diabla i jak kogos dotkne to po nim teraz. Bo moze tak byc za wizje. Kazdy dotyk mnie sie bedzie liczyl wiec nie wiem jak mnie zabic? Do piekla za zabojstwo i tyle. Bo wiecie - ja nie doceniam malzenstwa i samych takich ludzi spotykam mi powiedza. A Bog? Czy Bog docenia malzenstwo. Chrzest tak - to czytam w Ewangelii. Ale malzenstwo. No wesele w Kanie Galilejskiej - jakis cud tam dokonal. Wode w wino zamienil. Ale jak to wyglada przy jego chrzcie. A sam sie nie ozenil Na KONIEC zamienil wode w wino bo mu Maryja kazala. No slabo to wyglada. I tyle wam napisze. Bo ja sie nie chce wydac. Bo nie i juz - bo nie ma za kogo i po co :(

Gość osobazałamana
Na nie mozna po dorboci - ja wiem jak ale nie powiem - z tym ze to na konkretne towarzystwo w lutym. One sa satanistki na mnie ale slabo im idzie. Ja jestem satanistka od matki nr 1 bo ja widzialam diabla - wycieczke mialam, ale to bylo kiepskie, moja moja matka widziala i DOTYKALA diabla i jak kogos dotkne to po nim teraz. Bo moze tak byc za wizje. Kazdy dotyk mnie sie bedzie liczyl wiec nie wiem jak mnie zabic? Do piekla za zabojstwo i tyle. Bo wiecie - ja nie doceniam malzenstwa i samych takich ludzi spotykam mi powiedza. A Bog? Czy Bog docenia malzenstwo. Chrzest tak - to czytam w Ewangelii. Ale malzenstwo. No wesele w Kanie Galilejskiej - jakis cud tam dokonal. Wode w wino zamienil. Ale jak to wyglada przy jego chrzcie. A sam sie nie ozenil Na KONIEC zamienil wode w wino bo mu Maryja kazala. No slabo to wyglada. I tyle wam napisze. Bo ja sie nie chce wydac. Bo nie i juz - bo nie ma za kogo i po co :(

Gość osobazałamana
I wiecie PO CO JA GLOSNO MOWILAm, ze Zaklina zabila wiecie - a MAgda poleciala do reszty zeby mnie wyrzucic. Ja przez nie wylecialam. A teraz zniszcze satanistke bo jest tego warta. Bo wiecie nie musiala o mnie stac, ale... bo ona jest satanistka zeby sie wyspac. Na szczescie mnie nie dotykala bo po niej. Ale jest zainfekowana inaczej. KASA ode mnie. I powinna o mnie stac bo tez satanistka. Przez kase. Co? Na worki powie. Nie nie na worki. I nie powiem im jak i po nich wszystkich tam wiecie. Chyba, ze nie wchodzili do pokoju gdzie ja bylam czy cos tam... i tyle. No to sie okaze ale po niej na pewno. BO POWINNA o mnie stac - nie bo nie wyspi. I tak sie nie wyspi. Tak sie wyspi powie a tak nie. No jej sprawa wiecie. Satanistka o mnie mnie nie stoi z domku, straszne? Nie wiem. A wczesniej? W pomidorach byla tylko Zuzia. W ogrodnictwie Magda i Rosjanka. Zaklina - nie , Zaklina nie bo bez podstawowki a w ogole bez stalej pracy a cale ogrodnictwo niemoralna praca. No to pomidory firma, ale coz... 1 laska tam rzadzila nie chciala mnie. Wyzej nie byla mi powiedza, co miala do gadania. Bala sie powiem, a jak nie ona to nie wiem kto. Poza tym mnie tam uzarl trzmiel. No to wypadek i tyle. A teraz? Niemoralna firma calkowicie, brak pracy, pieniedzy. W ogole nie chce slyszec i tyle. Same bledy i tyle - tak jak ogordnictwo jedna niemoralnosc i brak wyplaty. Tam za 2 tyg. dostalam bo u brata. I wylatuje wszedzie przez mordercow i mam to gdzies i tyle :( Co mam powiedziec. Nikt mnie nie lubi. Nawet kucharz choc kucharz nie byl zly. Kucharz mial plywac powiem, ten kucharz oszalal chyba i tyle. pewnie byl to szwedzki kucharz i bez to nie plywa, a pewnie jeszcze jakis kierowca sie za mna wstawi i nie po mnie bo mam auto, ale czy je mam to sie okaze w Holandii - kto to o mnie by stal? Jak nie bede miala auta to zas jakis morderca - co ja warta i spadaka. I ja nie bo mordercy o mnie stoja, ale mordercy bo stoja o nich... inni mordercy? I to zycie jest wiecie - to jest wlasnie sens calosci. Jak o normalnego stoi morderca to nie moze byc, ale jak o morderce stoi morderca to... moze byc :( Czyli jedyny wniosek ZABIC bo swiat jest pelen mordercow i tyle :(

Gość osobazałamana
Oni sie smieja ze mnie, ze krzyzem ich nie ogram nigdy, ale sobie moge probowac. No krzyzem - co to krzyz dla KATOW nie? I tyle. Az tak naiwna nie jestem. A jednak ich GENERALNIE ogrywam - czujecie to? I niech sprobuja mnie dotknac tam te zera ostatnie. Bez stalej pracy KAT - no to mieli ja miec i tyle. MAja? To sie okaze. Oni narodowosci nie maja. Ja mam taki sposob, ze kazdego bez narodowosci ogrywam. I teraz gnoje na Zachodzie - ty Polka, ty Polka - to zeby nie plakali ze rodziny nie mam przez ich brak zwrotu wiecie bo rodzine mam ze Polska to podatek no to co? Mam rodzine? Nie mam i koniec. I zeby mi dali swiety spokoj bo ide na policje. Nie wiedzialam ze trzeba miec staly adres, do Niemiec chcialam jechac. Zaraz mi go ograli wiecie - od razu. Choc jeszcze sie mnie trzymal, a dalej? I tyle mysle o naszych w holandii wiecie. Bo Holandia to Europa i tak dalej... i ze lesby mialy byc Holenderki i nie po nich a tak po nich. Tak kombinuja zera w ignorantki deklowate w ogrodnictwie. te baby sa tam tak glupie ze szkoda na nich sruta z wiatrowki, a co dopiero naboja, zeby je wystrzelac, ale swinia jak ostatnie MACIORY wiecie. Zwlaszcza Magda. A ta Wala tez morderczyni. Ania tez. Same morderczynie - pasuje do siebie idealnie. Na wszystkie noz pasuje. Ktos mnie wylal, transport zalatwil - a moze nie? A reszta? A Arabowie - tak samo mordercy i tyle.

Gość osobazałamana
wiecie co najbardziej sie ciesze i dziekuje Bogu, ze mialam te wartosci pewne i mam do tej pory wiecie. Choc juz marnie ze mna bylo i tez mnie diabel porwal nikt mi nie pomogl. Z naszymi w Holandii sie nie rozmawia - na nich sie z nozem skacze i okrzykiem LAAAAAAAAAAAaa i tyle :( Bo oni sie musza wyspac a przy mnie sie nie dalo. Ich sie depcze, niszczy - nie wolno sie z nich smaic. Do nich sie mowi przez tube a rozmowy to zawsze o grobach , duchach i TAjemniczych zniknieciach, smieciach - workach na smieci i tyle. O gownach , szmabach , kurwach - to z nimi. I tyle. O sadzie ostatecznym mi powiedza. Tez. O filolologii angielskiej ZE GOWNO - no tak, a ich zwlaszcza gowno i tyle jak sie zesraja po obiedzie i tyle :(

Gość osobazałamana
Po mnie wiecie zostaje pytanie CO TO JEST POLSKA? Co to jest Polska? Ankieta po mnie zostaje? CO TO JEST POLSKA? MORZE, GORY czy LAS? I tyle mnie to obchodzi. Wlasnie wysralam wam gowno na srodku drogi i tyle mnie obchodzi odpowiedz na pytanie co to jest polska - powiem tak - generalnie brak wychodka choc w Holandii na plazach tez czasem nie ma sie gdzie zalatwic. No zwlaszcza w pochmurny dzien jest to problem i tyle. CO TO jEST POLSKA? Podatki tak. A ja mysle jest to rzezba pewna - z przodu krocze zenskie z tylu meskie na KARKU - to jest POMMNIK POLSKI. Bo dla mie Polska to jest POMNIK - taki wlasnie. Bo cmentarze maja piekne i pomniki mi powiedza i ich BOZIA na pewno za to nie da. Akurat - nie takie pomniki BOZA burzyla wiecie. BOZIA - Bog im da Bozie jak sie swiat za rok bedzie konczyl. Bog im da Bozie - srac ze strachu beda ale Bozia wiecie dzis jest :(

Gość osobazałamana
Ta rzezba jest bardzo wymowna bo ...czy to jest glowa? Tak zapytam czy te krocza na karku to jest glowa? Czy Polska ma glowe wiecie? Bo jak stoisz o Polske w Holandii - O POMNIK POLSKI. I pytanie czy Polska ma glowe? No nie wiem. Odpowiedz pozostawiam czytelnikomi tych moich WYPOCIN. Bo to tez sie trzeba napocic zeby takie listy napisac i koniec :(

Gość DOROTAQYYYYYYYYYY
:O