Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

ja już nie wytrzymam tego psychicznie

Polecane posty

nikt tutaj nie odpowie?

Gość no tak i nie
nie pieprzyc sie i nie bedzie durnego problemu. poza tym majac 20 lat nie bylas jeszcze u ginekologa? wiesz jak nogi rozkladac, a jak sie zabezpieczac to zero wiedzy.

wiesz co to raczej chamska wypowiedz

Gość heheheheh
no tak, a czego sie spodziewalas? chamska odpowiedz na glupie pytanie.

Gość no tak i nie
no i co? jestes jakas niedorozwinieta to trzeba Cioe chyba tak traktowac,... jak majac 20 lat mozna sie pieprzyc a nie byc u ginekologa? nie zapytac o antykoncepcje (nie musza byc to tabsy) nie wiedziec nic o swoim ciele, o plodnosci, o tym ze w wieku 20 lat juz okresy powinny byc regularne, a nie tak jak Ty piszesz... ze jeszcze masz czas na regularny okres, czy jakos takos to okreslilas. Dziewczyno w wieku 20 lat to moje kolezanki swiadomie mamami zostawaly a Ty nie bylas jeszcze u gina nigdy????? No i czy Ty jestes normalna?

tak jestem normalna!!!!! nie masz prawa mnie oceniac i denerwowac do tego stopnia skoro mnie znasz. Wiele moich kolezanek nie bylo a te co byly to tylko dlatego ze mialy jakis problem. Wiele innych dziewczyn tez nie idzie jak nie ma potrzeby, wystarczy poczytac na necie na roznych forach kiedy kobiety odbywaja swoje 1 wizyty. Znajda sie takie co maja 24 lata a nie byly. Nie czuje potrzeby tam isc i to nie jest powod do takiej krytyki