Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z sympatii

Dziwna dziewczyna

Polecane posty

Gość facet z sympatii

Nawiązałem kontakt z pewną dziewczyną na sympatii. Bardzo przypadła mi do gustu, wydaje się, że ma fajny charakter, świetnie nam się rozmawia. Już po pierwszej rozmowie napisała mi, że bardzo podobają jej się moje zdjęcia, że są słodkie. Jej uroda również mi bardzo pasuje, jest śliczna. Umówiliśmy się na spacer, czekałem na nią 45 minut, pomyślałem, że mnie wystawiła. Ale później wytłumaczyła się, że pomyliła godziny i też na mnie czekała. Przenieśliśmy spotkanie na następny dzień, ale niestety napisała mi dwie godziny przed, że nie może się dzisiaj spotkać, a następnego dnia wyjeżdża na całe wakacje do rodzinnego miasta...

Gość ajl;fja;
ja wiem, o co chodzi, pewnie przyszla na umowioną godzine ale tak byś jej nie zobaczyl, chciala sprawdzic jak wygladasz w rzeczywistosci, prawdopodobnie nie spodobales sie jej, wiec nie podeszla do Ciebie, tlumaczac, ze pomylily sie jej godziny. Poniewaz, nie chciala bys cos podejrzewal podala kolejny termin ( z tym, ze liczyla ze i tak to zmieni) no i zmieniala, potem juz tylko fakt ze musi wyjechc i nie bedzie miec czasu i tak splawila Ciebie, niby to robiąc Ci nadzieje a tak naprawde nie miala odwagii przyznac sie, ze po prostu nie spodobales sie jej.

Gość prawdziwa iobiektywna
jest jeszcze inna opcja, jest zajebiscie niesmiala.. i nalezy do kobiet ktore lubia przekladac... takie spotkania (ja tak mam:o)