Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LittleObsessive

Dlaczego tak bardzo bolało?

Polecane posty

Gość LittleObsessive

Właśnie niedawno zgodziłam się po raz pierwszy kochać z chłopakiem.Nie stresowałam się tym zbytnio,nie bałam i sądze że byłam gotowa jednak to bardzo bolało. Czułam przebicie błony,wystąpiło bardzo małe krwawienie ale niestety nie udało nam się normalnie tego razu przeżyć ponieważ im chłopak głębiej próbował wejść tym bardziej czułam ból,kłócie,pieczenie... trochę się zmartwiłam że mogłam go zawieść i sama też boję się że tak będzie również za drugim razem.Czy rzeczywiście tak może być i dlaczego?

Gość zcvfdhggh
ile masz lat?

Gość bol klucie pieczenie
albo masz stan zapalny w pochwie albo jednak nie bylas wyluzowana , za sucho powoduje tarcie, wlasnie bol i pieczenie. zgodzilas sie???? dziwne okreslenie na chec wspolzycia...

Gość LittleObsessive
Mam 18 lat,a co do tego 'zgodzenia sie' nie chodziło że uległam namawianiu czy coś chodziło że chciałam,on tez więc rozumienie... Mam nadzieję że za drugim razem będzie lepiej bo nie chce żeby za każdy tak bardzo bolało...może to było normalne ale samo 'rozdziewiczenie' nie bolało tak tylko gdy 'wpychanie' bolało automatycznie się spinałam.

Gość Etiene
Za mało gry wstępnej lub brak poczucia bezpieczeństwa to są przyczyny :P

Gość Etiene
Albo nie byłaś jeszcze gotowa psychicznie :P