Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolineC

KOLEJNY ŚLUB...

Polecane posty

Gość KarolineC

Hej. Od razu piszę, że to żadne prowo, a może ktoś będzie umiał mi pomóc. Moja sytuacja jest baaaardzo skomplikowana. Wyszłam za mąż w wieku 16 lat z powodu ciąży, ale też miłości, nie było tak, że tylko dziecko było powodem. Niestety, mój mąż zginął w wypadku zaledwie trzy miesiące po naszym ślubie :( Dzidzia nie zobaczyła tatusia. Jeszcze w ciąży poznałam pewnego faceta, który okazał się wspaniałym przyjacielem na moją ciężką sytuację. Z czasem coś zaiskrzyło, i to On był przy mnie kiedy rodziłam córeczkę, opiekował się nami. Mam 17 lat, wiem, że rok to nie tak dużo, ale czy myślicie, że mogłabym "bez problemów" wyjść ponownie za mąż? Kocham mojego partnera, chcę z nim być, ale chciałabym też nadać mojej córce jego nazwisko. Czy ktoś może mi pomóc?

Gość kwartnik
a zgoda rodziców jest ?

Gość szlendaczka
jaka tu komplikacja? przecież Twój mąż nie zyje.. (przykro mi) wg mnei trochę za wcześnie na kolejny slub, jestes bardzo młoda. moze spróbujcie najpierw pomieszkać razem min. rok. Przekonaj sie, jak ten facet sprawdza sie na codzien, to jest dużo cięższe niz pocieszanie po stracie. Przede wszystkim myśl o dziecku, mała nie może się przyzwyczaić do ojca a potem go stracić, bo ten się rozmyśli :(

Gość maturks4
Tak ci się spieszy, żeby złowić faceta? Boisz się, że jak będzie miał czas do namysłu, to pójdzie po rozum do głowy? Poczekaj ten rok, przekonaj się...