Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarek36

Sex w aucie opinie, opsy, okoliczności

Polecane posty

Gość Miniu20
Hmm... Nie jestem jakimś ogierem ale było fajnie kilka razy:) W las nocą wjechalismy samochodem:) I jakieś miejsca na bezludziu:) Dość fajnie, ciemno i tak...hmm... Z dreszczykiem emocji:) Tylko niestety ciasno:)he Jarku? Nie bądź taki napalony... Wyjdź z za komputera... Znajdź dziewczynę albo lepiej prostytutkę bo miłości nie dasz nikomu mając na celu tylko seks więc po co kogoś ranić, no i ulżyj sobie a nie podrywasz dziewczyny tu... :) One mają 10 chętnych facetów obok:) Bo kobieta ma o tyle łatwo że faceci to zboki... Hmm... No i trochę kobietom współczuję jeśli chodzi o to... Facetom szukającym ciepła, zrozumienia, tolerancji, tego co ważne tak naprawdę, jest łatwiej znaleźć odpowiednią osobę... Choć powoli się to niestety... Wyruwnuje...

Seks w samochodzie wziął się z amerykańskich obyczajów i to raczej tych dawniejszych. Jeszcze w latach 70-tych i 80-tych ich samochody miały takie wielkie kanapy z tyłu a niektóre także i z przodu (!), że seks był jak najbardziej możliwy. nawet grupowy. Niestety w obecnych samochodach (a już szczególnie w Europie) chyba łatwiej i przyjemnie kochać się na masce. Chociaż jak jest upał to chyba można sobie tyłek odparzyć od karoserii. Wewnątrz to tylko dla fakirów chyba. No i można oparcia siedzeń połamać, jak kto bardziej jurny jest.

Gość Miniu20
Hehe:) Pan dyrektor Kawa jest the best:)hehehe:) Bardzo fajna postać:)he Sukces aktora przede wszystkim że umiał stworzyć taka postać:)

po wszystkim niecałkiem ubrani a tu rodzinka :P rowerkami przez las z trójką małych dzieci :O tylko facet się uśmiechał pod nosem :D

te ludzie juz powariowali! z dziećmi przez las po nocy??? nigdzie już nie jest bezpiecznie :D

jeszcze jeden wesoły kawałek z lasem w tle i spać jak to czasami zachciało się siku, wkoło ciemno kic cisza no prawie cisza bo tuż za samochodem stadko dzików chrupało kasztany i korzonki :P zryw i figi osikane :O

no tak, tez prawda.... zresztą całkiem realna :) ale niektórych się nie da przenieść do reala ;)

Gość szalona 35
maapewno

pamiętam kiedyś taką sytuacje: miałam patrolować okolice i jadąc drogą wieczorem zajechałam nad jezioro, zeby zobaczyć czy wszystko w porządku, wysiadam na parkingu a tam samochód i ktoś krzyczy, podchodze a tam się kochała parka, az mi się głupi zrobiło. Dziewczyna wystraszona powiedziałam: nastepnym razem pojedzcie gdzieś dalej i pojechałam, całą drogę się śmiałam..

ale to dbrze że służby czuwają:) a powiedz mi Brunetko czy Ty miałaś jakąś przygodę w autku?

Gość akukukukukuku
Sex w aucie-stare dobra czasy. Z moim obecnym mężem znaliśmy wszystkie okoliczne dróżki leśne.... Przygód było co niemiara. A to jakiś leśnik przechadzał się koło naszego auta tuz po (był dzień...) A to patrol policji....Nie było jak to człowiek kombinował jak umiał. Ehhh aż miło powspominać, teraz codziennie kładziemy się do wspólnego łózka i nie mam ochoty.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje zdjęcia i kontakt: http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Lubię podglądać pary w aucie