Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 w sumie dobrze że dziś śpię sama )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agamemnon 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 No tak, tym samotnym spaniem być może uratowałaś komuś życie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antraxxxxxxx Napisano Czerwiec 29, 2011 Good Job......yyyy tzn good BOB!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jerzyyyslow Napisano Czerwiec 29, 2011 Dobrej nocy i nie zapomnij o wietrzeniu pomieszczeń...najlepiej całonocnym wietrzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martva 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 nie lubie, a ty swinia jestes :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 29, 2011 Jeszcze napisz że zamierzasz na raz wtrząchnąć to kilo. :P)) Oby cię nie rozerwało. :D Kilo ważyło przed włożeniem do wody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko sie sama nie udus w tym Napisano Czerwiec 29, 2011 swoim smrodku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lecycja jv Napisano Czerwiec 29, 2011 Obiecaj,że dziś wieczorem otworzysz okno bo w przeciwnym wypadku się tu wszyscy podusimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita wie co dobre Napisano Czerwiec 29, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 o właśnie, idę nastawić swoje pół kilo (dla zainteresowanych - śpię w pokoju sama i od wiosny do jesieni przy otwartym oknie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 zjadłam już pół bób pasuje do piwa ;) do leszka ;) dobre gazy nie są złe :D http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634434818238763865.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 jak ja lubię tę piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=axfD-IqmTZg cały rok śpię przy otwartym, no chyba że minus 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani domu Napisano Czerwiec 29, 2011 Dzięki Lusesita !!Właśnie podsunęłam mi wspaniały pomysł na zapach w domu-przypuszczam,że 2,5 kg bobu zrobi swoje:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7a7yb3dWhJs Fajne ma tzytzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 29, 2011 Ooopss miałem napisać że ma czym oddychać a oddychanie przy śpiewaniu jest bardzo ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Old Pierdnicc Napisano Czerwiec 29, 2011 Pani Lusesito mam prośbę-proszę nagrać to co będzie działo sie u pani w nocy i opublikować jutro na forum-nagroda!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Old Pierdnicc Napisano Czerwiec 29, 2011 Wow chętnie bym posunął tę Piękną Panią,która śpiewa w samo sedno sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 Myr :D no wiesz...?! słabo mi ale nie zostawie na jutro bo nie będzie takie dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 ale co nagrać jak to zaiste cichacze...? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a myśleliśmy Napisano Czerwiec 29, 2011 że techno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anke 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Wczoraj jadłam ^^. Z majerankiem, bób to najlepsze jedzenie jakie istnieje oprócz grochu prosto z krzaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmniam mmm niam Napisano Czerwiec 29, 2011 zrob sobie jakuzi w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 techno :D techno to po bigosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a myśleliśmy Napisano Czerwiec 29, 2011 Maj Gad, Lusesita szalejesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach