Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my organizujemy dojazd

Czy którąś z Was do ołtarza odprowadzał ojciec??

Polecane posty

bardzo bym chciała aby mój ojciec odprowadził mnie do ołtarza na mój ślub...wiem, ze jest taka możliwość ale jeszcze nie wiem co na to ksiądz. Czy u Was były jakies problemy??

???

nie ( slub w przyszlym roku), ale ja sobie bez tego incydentu slubu nie wyobrazam, zreszta moj tata tez nie :) to jego obowiazek w koncu :)

Gość ajgadanka
Ja na razie ślubu nie planuję, ale nie chciałabym chyba, żeby ojciec mnie prowadził do ołtarza. Nie miałam z nim nigdy zbyt dobrych stosunków, poza tym myślę, że przez to wszystko za bardzo bym się rozkleiła.

a jak ojciec mnie odprowadzi to gdzie maja byc wtedy swiadkowie

tez nie mam z moim dobrych kontaktów i własnie niech zrobi chociaz tyle

moze byc i chinski ale to piekny zwyczaj

niech se jest chAmerykanski :D mi sie ten zwyczaj podoba, pozatym nie ja wpadlam na ten genialny pomysl tylko moj tata :D

mam 6 sierpnia

Gość tttrtytyt
dla mnie obciach i nie chcialabym. tym bardziej ejst to smieszne, jak taka szmata juz kopulowala przed slubem z tym swoim narzeczonym, a potem odprawia takie cyrki, żalosne to dla mnie

Gość do Lady Love
Zerknelam na Twoje foto:) Sliczna z Ciebie kobieta, masz taka wesola, szczera twarz:) Az milo popatrzec. Pozdrawiam.

alez jakie cyrki? to piekne przezycie nie tylko dla pary mlodej ale takze dla rodzicow, moj tata jest czlowiekiem ktorego podziwiam za wszystko, takiej dobrej duszy chyba na tym swiecie nie ma.. mam prawo zrobic mu ta przyjemnosc.. zreszta dla mnie to tez bedzie wazne i wzruszajace i prosze cie nie truj nam tutaj.. swoj swiatopoglad zostaw dla siebie

Gość maturaa
moja kuzynka w zeszla sobote miala slub i wlasnie to tata ja odprowadzal do oltarza :)

Gość mamachichi
moją kuzynkę odprowadzał tata do ołtarza, bardzo ładnie to wyglądało, za niecałe dwa miesiące ślub mojego brata, u nas i u bratowej jest sporo małych dzieci, między innymi moja córka, chrześnica brata i chrześniak bratowej, mają ok 4 lat, może macie pomysły jaką takie dzieci mogłyby spełniać funkcję? ja myślę, że obrączki to zbyt odpowiedzialna sprawa, może macie jakieś pomysły? bratowa, która bardzo kocha dzieci, i chce, żeby brały czynny udział w ceremonii p.s.lady love, faktycznie ładna z ciebie dziewczyna i fajne masz psy