Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się spać we własnym domu

Duch czy co?

Polecane posty

Gość a moja ma 91 i nadal....
to woda wola.....uzyj mnie, umyj sie w koncu bo smierdzisz!!! nie umiesz czytac znakow?

Gość shfh
przed wyjsciem powiedz godz i date do dyktafonu ;]

Tak powiedz jeszcze jak masz na imię, datę i miejsce urodzenia, nr pesel i miejsce zamieszkania, żebyśmy mieli pewność, że to nie prowo ;)

Moje drogie wybaczcie, że nie pisałam, ale jestem przerażona. Gdy wczoraj poszłam po dyktafon jego tam nie było! Nie jest możliwe, że ktoś go ukradł, bo okna pozamykane na klucz (taki mały bajer niby gówno daje ale :p), drzwi zamknięte na dwa zamki. W domu nic nie było ruszane gdy przyszłam!

Gość Idz do psychiatry
Twoja wyobraznia, duchow nie ma ;)

Gość mucha masara
kłamiesz tylko nie wiem po co, pewnie z nudów "duch" odkręca ci krany, trzaska drzwiami, jeszcze powinien odgręcić gaz, zapalić i ugotować wody na herbatę, a później wejść ci do łóżka i ugryźć w cyca, skoro one potrafią oddzialywać na przedmioty to czemu by nie?

Gość pewien facet z
pewien facet z łotwy, medium poradził mi w takiej sytuacji by w miejscach gdzie się pojawią duch porozwieszać kartki z pytaniem kim jesteś i czego potrzebujesz, być może to zbłąkana dusza, ktoś tam się zabiłi i nie może odejsć, musisz mu pomóc

Gość ....koperek........
A nie masz karty pamięci w telefonie, żeby nagrać na kamerę? Możesz zostawić telefon na ładowarce z włączoną kamerą.

Gość sprawy kwantowe;
niestety nic na to nie poradzisz

Gość wewqeqweq
niedawno w tv był super film, stary ale jary, podobno na faktach o Poltergeiscie, takim słożliwym duchu,który atakował babke

Gość wewqeqweq
miał tytuł "Byt"

Gość wewqeqweq
No głupie, a najgłupsze są osoby, co wierza że to prawda była... :(

Gość wewqeqweq
dkw- pewnie to twoja stara

Gość taki dom jeden
Na moim osiedlu jest dom, wybudowalo go kiedys takie mlode malzenstwo z corka, pamietam ich nawet.To bylo jakies 11 lat temu. Kilka miesiecy po tym jak zamieszkali matka zginela z corka w wypadku. Dom sprzedano ludziom z 2 dzieci i zaczely sie problemy typu: okna, drzwi same sie otwieraly i zamykaly, ktos chodzil po domu, slychac bylo glosy a u niemowlaka w pokoju nakrecala sie sama taka grzechotka nad lozeczkiem. Pluszaki byly zawsze porozstawiane po pokoju a starsza dziewczynka zaczela mowic ze ma kolezanke J. ktora tez mieszka w tym domu. Przyszedl ksiadz poswiecic dom a potem przyszla inna babka i wszystko ucichlo.To malzenstwo mieszka tam do dzis. Ta babka im powiedziala ze ta kobieta z corka co zginely w tym wypadku to one byly takie wystraszone i zagubione dusze, nie wiedzialy co sie z nimi dzieje i tylko trzeba bylo pokazac im droge zeby w spokoju odeszly.

Byty niematerialne... fakt faktem są wśród nas... ale szafek nie zamykaja... 3 opcje... zmien mieszkanie, wprowadź się w stan oobe i pogadaj z duchem dowiadując się czego chce lub poprostu udaj się do specjalisty... od psychiki...

Tylko nie wiem czy teraz sprzedam ten dom, w końcu kryzys jest itd. Nie wiem już sama co robić, a mój chłopak twierdzi, że mam paranoje i wszystko się da naukowo wyjaśnić. Jak naukowo można wyjaśnić otwierające się szafki czy kran, z którego sam cieknie duży strumień wody?

Gość jeśli to prawda,
"Jak naukowo można wyjaśnić otwierające się szafki czy kran, z którego sam cieknie duży strumień wody" to są to sprawy kwantowe, mówiłem już i to jest naukowe wyjaśnienie

Gość o bozzze
jak to czytam to mam wrazenie ze cos wali w moim domu najprawdobodobniej to poprzedni wlasciciel ktory zmarl