Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiorkabb

Moja córka się masturbuje ???

Polecane posty

Gość asiorkabb

Moja 6 letnia córka jakoś ostatnimi czasy podczas kąpieli lubi sobie grzebać w cipce. Jak ją podpytywałam czemu ją tak to interesuje to najpierw unikała odpowiedzi a potem powiedziała że ją do "tak fajnie łaskocze". Lekko mnie zatkało. Jak było u Was. Zauważałyście u swoich dzieci podobne zachowania? W jakim wieku?

Gość pederasta i zboczeniec
a nie matka :O

Gość abc nie ujawnie sie
ja tez tak robilam :) a teraz nie musze bo mam męża

Gość madziarasexiara
normalna sprawa mam dwie7 i4 lata i wieczorem się masturbują, normalne poczytaj o dojrzewaniu dzieci ja mam 35 lat i tez pamietam swoje poczatki juz w przedszkolu, jak mąż kiedys mnie się zapytał mod kiedy sie masturbujesz a ja że od przedszkola to niezłą miał minę, zalezy tez od temperamentu dzieci ja mam ogromny i kocham sex !!!!!!!!!!!!!1

Gość mozilla firefoxx
dziwne. nie za mloda?ja jak dobrze pamietam zaczalem sie bawic penisem gdzies w wieku ok.12lat...wczesniej jakos nie zwracalem na niego szczegolnej uwagi heheheehe

Gość asiorkabb
No właśnie tez się zastanawiałam czy nie jest za młoda. Jeszcze nie ma takich odruchów wstydu a budzi się niby w niej jakaś seksualność. Dzięki za linka :) Wiele wyjaśnił. Pozdrawiam.

Gość asiorkabb
niwaaa ty to chyba wyjątkowy debil jesteś...

Zwykła dziecięca ciekawość, akurat w tym przypadku doprowadziła do ciekawego odkrycia. Przecież nie myśli o chłopakach, nie dostaje orgazmu, po prostu to przyjemne uczucie. Gdyby głaskała się po brzuchu dla przyjemności to też byłoby złe? Dla niej to część ciała, tak samo jak brzuch.

Gość asiorkabb
sram mordą :)

Gość gość
mam 10 lat i robie sex z kolegami z klasy i przy okazji jestem najładniejsza w szkole i mam 20 chłopaków zabieram 1 po lekcjach do szkolnej łazienki i sex się zaczyna

Gość gość
śmierdzisz