Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastatatatazja

Mama, która chce "zmotywować" mi faceta.

Polecane posty

Gość Anastatatatazja

Jestem z mężczyzną od 1.5 roku. Nie mieszkamy jeszcze razem, chociaż włąściwie jest możliwość, ja Go nie ponaglam, niech sam do tego dojrzeje. Problemem jest moja Mama, która przyjeżdża za tydzień. Uparła się wypytywać o Jego plany wobec mnie, także te dotyczące mieszkania. Nie działają prośby aby zostawiła ten temat, będzie jeszcze na to czas. Ja chciałabym już razem mieszkać, jednocześnie chcę aby On nie mieszkał ze mną, bo ktoś za Nim wywarł presję. Mieszkanie jest Jego, ja wynajmuję. Co zrobić?

Gość Anastatatatazja
up

Gość Anastatatatazja
nikt?

Moim zdaniem - Jesteś z facetem 1,5 roku to weź z nim porozmawiaj, powiedz czego Ty oczekujesz. Mama chce dobrze dla Ciebie, widzi w Tobie małą nieporadną dziewczynkę, to chce interweniować, ale to Ty powinnaś postawić jasno sprawę przed chłopakiem , czego ty chcesz.

Gość OneTwo
Nooo matka chce ugrać dla Ciebie mieszkanie.

Gość Anastatatatazja
Wolałabym aby to On mi zaproponował. Za 2 miesiące kończy mi się umowa najmu i nie wiem co dalej. Nie chcę się wpraszać do Jego mieszkania..

Gość Anastatatatazja
Jak to za darmo? Teraz też mam za darmo. I ponosiłabym mieszkając z Nim większe koszta niż obecnie.

Gość cfdcdsds
ale szit kobieto. faceci tacy są . chujowi

Gość cfdcdsds
powinnaś jechac po chłopie. matka chce dla ciebie dobrze. i mądra kobieta. jak mu sie nie podoba nich spierdala szukac kolejnej dupodajki bez zobowiązań. i tobie radze trzymac go krótko i niech sie deklaruje albo spieprza. z nimi trzeba krótko i bez ustępstw . inaczej głupieja i dostaja małpiego rozumu od szeroko pojetej "wolności"

Gość Anastatatatazja
Ten nie jest chujowy, chyba, że oceniasię Go tylko przez pryzmat tej jednej sytuacji. ;)

Gość ihuhu
Jak to teraz mieszkasz za darmo? Nie płacisz za wynajem?

Gość Anastatatatazja
Mam wynajem po znajomości, nie płacę. :-) On właśnie nic nie zrobił. ;)

Generalnie z moich obserwacji - jak facetowi zależy to dąży do wspólnej przyszłości, snuje plany, wspólne mieszkanie ...

Gość ihuhu
To przez ten tydzień izoluj mamę od chłopaka. Problem co prawda zostanie, ale odroczony, a Ty zdaje się, lubisz czekać. ;)

Gość głupoty dziewczynie gadacie
a może spróbuj pogadać z mamą? ja wiem, że ona się o Ciebie martwi, bo mieszkasz już bez niej, ale.. pytanie zadane przez nią "jak sobie wyobrażasz dalsze życie z moją córką?" byłoby co najmniej nie na miejscu wg mnie... niech poczeka z tą swoja matczyną opieką. życie pokaże, co będzie dalej... No chyba, że masz 15 lat i jesteś z nim w ciąży..;) wtedy takie pytanie uznałbym za zasadne..:P

Gość Anastatatatazja
Mam 25, On 29. :) Mama przylatuje z Francji i będzie miesiąc. Nie ma szans się izolować i nie wpaść chociaż raz z wizytą, zwłąszcza że następny rok znowu Jej nie będzie.

Gość Anastatatatazja
up