Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od prau lat to samo .

Wasz życie teraz a kiedyś

Polecane posty

Zmieniło się ? Bo moja jak na razie nie. Czuję że od paru lat stoję w miejscu i nic z tym nie robię . Kiedyś moim marzeniem było założenie rodziny , kupienie domu , posiadanie dobrej pracy ale patrząc na dzisiejsze czasu uważam że można sobie pozwolić tylko albo na dziecko i rodzinę albo dobra prace .

Gość z góry na dół
Bardzo się zmieniło- wychowana w totalnie toksycznej rodzinie, poniżana, ciągle sprowadzana do zera... Dziś mieszkam z ukochanym mężczyzną, który mnie kocha i szanuje, planujemy wspólną przyszłość. Każda chwila jest dobra by zmienić życie i porzucić to, co nas unieszczęśliwia.

z góry na dół - gratuluje ci ;) Ja osobiście nie wiem czy chciała bym kiedyś założyć rodzinę życie singielki mi odpowiada .

Gość Od paru lat to samo
podnoszę

Gość z góry na dół
dzięki :) wiesz co- ja kiedys właśnie podjęłam decyzję, że będę sama, żadnego faceta itp. I wtedy właśnie na mej drodze stanął On :) Ja bardzo chcę założyć rodzinę za parę lat, zwłaszcza dlatego, że wierzę, że uda mi się w końcu stworzyć normalny dom, jakiego nigdy nie zaznałam. Chcę mieć dzieci i chcę je wychować tak, jak sama chciałabym być wychowana. Kiedyś myślałam, że to życie nas prowadzi, ale nie do końca tak jest, sami możemy stanąć za sterem i wiele zmienić :)

Gość z góry na dół
A czemu uważasz, że nie można mieć zarówno dobrej pracy jak i rodziny? Wszystko jest możliwe :) Jeśli wszystko się zaplanuje i przygotuje, co nie jest jak wiadomo takie proste, to bardzo to ułatwia przyszłość.

Gość Od paru lat to samo
Widać że jesteś silną kobietą i dążąc to swojego celu wkrótce go spełnisz ;) Oby tak dalej . Ja również nie miałam łatwego życia mój ojciec jest alkoholikiem i całe życie było dla mnie jedną wielką maskara .

Gość z góry na dół
No właśnie nie powiedziałabym, że jestem silna, raczej jestem krucha :) Ale pewne sytuacje wyzwalają w nas siłę, jeśli są wokół pozytywni ludzie, którzy pchają nas do przodu :) Niestety, trudne dzieciństwo to coś, co zostawia skazę na całe życie, ale skoro i tak się tego nie zmieni, nie zapomni to warto dostrzec pozytywy- mając ciężkie lata za sobą wiemy lepiej czego chcemy od życia i możemy je zmieniać tylko na lepsze :) Ważne, żeby podążać w takim kierunku, w jakim chcemy, niezależnie od tego, co to jest :)

Gość Guskia467
Tez mi zmienilo Zmienilam prace, wzielam kredyt Mam faceta a wiecznie nie mialam :( I tez sama sterowalam swoim zyciem A dzieci wcale nie chce miecz

Gość fiiołekk19
Z góry na dół- bardzo Ci gartuluję, naprawdę. Podziwiam takich ludzi :) Autorko- wszystko w Twoich rękach, pamiętaj. :)