Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kritinva

Mam 176cm. Czy 60 kg. i rozmiar 36 to w sam raz?

Polecane posty

Gość kritinva

Jak sądzicie? Więcej czy mniej przy takim wzroście?

Gość wulewu.awekmla
mam 163cm i 80 kg, i moim zdaniem wygladam ok, wiec ty jestes za chuda!!!!!! wez sie za siebie zdechlaku

Gość kritinva
Póki co jestem na diecie, zdechlaku .

Ja mam 176 cm i 58 kg i uważam, że jestem za chuda. I niestety, mogę zjeść nie wiadomo ile, urodzić dziecko i waga stoi.

Gość puci puci
Autorko, mam takie same "parametry" jak ty. Nie wiem jak ty wygladasz (rozne rozlozenie tluszczu) ale ja sie sobie nie podobam i chcę schudnąć tak 5 kg. Ogolnie rzecz biorąc masz odpowiednia wage do wzrostu, ale jak juz pisałam nie tylko to sie liczy

Gość dfdfsdfdsfd
powinnas wazyc 45 kg i nosic rozmiar 34, musisz schudnac......................bosz jakas Ty durna pala, przytyj tepoto wychudzona

Gość Donata00
autorko jesteś w sam raz "mam 163cm i 80 kg" wulewu.awekmla----> lepiej schudnij bo jesteś bardzo otyła

Gość dfdfsdfdsfd
Donata00 debilu a widzialas ta laske by mowic zeby schudła? puknij sie w pusta czaszke a echem sie odbije.... debile sie wypowiadaja nie majac pojecia o czym pisza

ja mam 179 cm i waze 57 kilo! i mi jest w sam raz :D A co do rozmiarow to kazda firma ma inna numeracje debilu ! :D

Gość Donata00
dfdfsdfdsfd-----> niestety ale jesteś otyła

Levviatan, Tak, z tego co zauważyłam to Ty wszystkim radzisz przytycie. :( Takie schaby po bokach to nic ładnego, ani tym bardziej seksownego. 🖐️

Gość Donata00
Levviatan lubi tłuste maciory

Gość grdgfd
moim zdaniem waga dobra . Chociaz moglabys schudnac 2 kg .

wulewu.awekmla bierzesz udział w zawodach sumo? do autorki, dla Twojego wzrostu tak 57-58 będzie idealnie, choć oczywiście zależy, jeśli masz dobrą sylwetkę to kto wie, może dobrze :]

Aneta90_210 -> tylko że przytyć można niekoniecznie tylko jedząc ;) poza tym 60 kilo przy 176 cm to już prawie niedowaga.

Levviatan, Ale w dolnej granicy wagi prawidłowej, tak więc sam widzisz...wymiary są odpowiednie. :) ale dobra, widzę, że i tak jesteś z tych co wolą dziewczyny XL, którym trzeba zasadzić klapsa i czekać z wejściem do trzeciej fali. ;) chociaż zaraz, zaraz... Ty w sumie nie będziesz nigdzie wchodził, boś prawiczek. :D 🖐️

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
Czytając to wszystko stwierdzam ze musze sie powiesic i zwtwz mniectu od sumo wyzwa albo i lepiej bo mam 172cm i waze 78kg. Widze ze suchary rządzą. Nie mam nic do szczuplych ale to ze ona mq schudnac to juz przesada