Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lidziaaa21

Komu pomógł wiesiołek w zajściu a jak długo trzeba czekać na efekt?

Polecane posty

Gość maniusia333
To i ja opowiem. Brałam wiesiołka od 3 dnia cyklu do tego zioła ojca sroki nr.3 sama skompletowałam w zielarskim i zaparzałam dwie łyżeczki wieczorem i piłam przed snem, do tego acard jedna tabletka i o dziwo zaszłam po 2,5 roku starań bezskutecznych do tego na 3 dni przed owulacja były ostatnie starania a miałam monitoring cyklu. Miałam robione badania i lekarze nie dawali mi wielkich szans na ciąże bez wspomagaczy po które miałam iść po miesiączce której ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nie dostałam. Teraz jestem w 6 miesiącu i ma być chłopczyk. Aha zapomniałam dodać że tak bardzo chciałam tego dziecka że po ostatnim staraniu zrobiłam świece na 30 min śmieliśmy się do rozpuku jak mój mąż mierzył czas.

Gość Gwiazzzdka
a ja staram sie od 5 cykli i nic ... no i zauwazylam ze moj sluz jest malo rozciagliwy i oglolnie nie jest go duzo. postanowilam zaczac brac olejek z wiesiolka od 6 cyklu wlasnie prawdopodnie mialam owulacjie wczoraj i odnotowalam duzo ilosc sluzu niz zawsze mialam i po pierwsze byl o wiele bardziej rozciagliwy takze mam wielka nadzieje ze jednak uda sie tym razem :) :) trzyma kciuki :D

Gość gość
a ja kiedyś byłam świadkiem dziwnego, a moze nie dziwnego zdarzenia otoz bylam z mezem u znajomej pary, ktora stara sie juz dlugo o dziecko i na tej imprezie przypadkiem zobaczylam jak to ON lykal wiesiolka bardzo mnie to zaskoczylo

Gość Villemo83
Witam! Mnie się udało, brałam wiesiołka tylko tydzień przed owulacją i już w tym samym cyklu się udało:) wcześniej były 3 próby bez wiesiołka i nic.

Gość gość
Wiesiołka warto brać ale jeżeli rok mija a ciąży brak, to nie ma co się łudzić tylko czas iść do lekarza. Ja brałam wiesiołek a okazało się ze mam po wycięciu wyrostka posklejane jajowody dopiero laparoskopia pomogła w pierwszym cyklu po byłam już w ciąży.

Gość malwinka s
Dziewczyny ja tez kupiłam olejek z Wiesiołka, ja mam z oleofarmu bo ma też witaminę E korzystną przy zajściu w ciążę. Mam wielka nadzieję, że się uda... Staram się już 6 miesięcy i nic. Wiem, że może to nie jest strasznie, strasznie długo, ale naprawdę zaczynam się martwić:(

Gość gość
ja biorę wiesiołka dopiero w tym cyklu i zaledwie kilka dni a juz zauwazylam poprawe sluzu :-) do tego pije ziolka ojca sroki. od wrzesnia sie staramy z przerwami wiec tak na dobre 3 cykle. zobaczymy co z tego bedzie po wiesiołku:-)

Gość gość
ja niestety w ciaze jeszcze nie zaszlam, ale wiesiolek robi super sluz sex stal sie bardziej przyjemny. Planuje stosowac takze po ciazy na poprawe zycia seksualnego :)

Gość gość
dokładnie tak! super dużo śluzu po nim jest i seks jak do tej pory zawsze miałam sucho to teraz stał się przyjemnościa! Ziołka sa naprawde potęga tylko trzeba wiedziec co na co brac. A jak pomoze na zajscie to juz w ogole siwetnie :-)

Gość gość
Pomogl jeszcze komuś?

Gość gość
dziewczyny ja brałam wiesiołka przez półtora miesiąca i mi pomógł:)) jestem w 5miesiącu ciąży....jak go zażywałam miałam większy śluz...mam 29 lat i od2lat staraliśmy się o dziecko...nic innego nie brałam wiec chyba ten wiesiołek sprawił że będziemy mieć dzidziusia:))

Gość malwinka s
Jejku, jak czytam, że komus się udało z pomocą wiesiołka zajść w ciąże to strasznie się ciesze i nabieram nadziei :)) Dziewczyny a czy myślicie, że ma znaczenie jakiego wiesiołka używam? ja mam z olefoarmu bo jest zimnotłoczony, a taki chyba jest najlepszy. Ale amm w plynie no i tam jest zalecenie, ze powinno sie przyjmowac pół łyżeczki dziennie, a może powinnam więcej? Co myślicie?

Gość malwinka s
Chciałam jeszcze zapytać o te zioła ojca sroki? Czy są jakieś konkretne, które powinnam brać?

Gość gość
Jeśli problemem jest brak śluzu, to uważam, że wiesiołek jest bardzo pomocny. Znam 3 osoby, którym pomógł w tym przypadku, w tym i mnie:)

Gość gość
Ja biore jeszcze inofolik oprocz wiesiolka bo wiem ze wspomogl kilka znanych mi osob

Gość gość
Czy ktoś wie ile czasu musi upłynąć od odstawienia wiesiołka by przeprowadzić badania hormonalne (tarczyca) by wynik był wiarygodny. Tydzień, dwa? a może kilka dni?

Gość gośćr
Moja siostra brała wiesiołka przed i urodziła w wieku 34 lat zdrowe dziecko

Gość gość aga
Mi przy drugim cyklu z wiesiolkim. A poprzednie 8 nic.

Gość gość Inka
Mi rowniez pomogl olej z wiesiolka juz przy pierwszym cyklu stosowania, bralam go razem z witaminą D3. Warto sprobowac moze pomoc a na pewno nie zaszkodzi.

Gość gość
Mnie pomógł w pierwszym cyklu,brałam go 12 dni,a pół roku staraliśmy się o dziecko ale niestety miałam cykle bezowulacyjne... Wiesiołek sprawił że doszło do owulacji...

Gość gość
Ja staralam 2 lata, narazie odpuściłam gdyż za 9 miesięcy biorę ślub i stwierdziłam że poki co nie ma sensu, bylam u ginekologa, ktory powiedzial ze wszystko jest ok, miesiaczkuje regularnie i wogole. Wiesiolek biorę od 3 miesięcy łącznie z witaminami,mój narzeczony również. Zobaczymy czy to pomoże bo jeśli nie to jest przyczyna to już naprawdę nie wiem co.

Gość gość
U mnie 5 cykl starań i 1 cykl z wiesiołkiem udało się. Zauważyłam że ilość i jakoś śluzu była 2 razy lepsza. 2 dni wodnistego śluzu na maksa gdzie wcześniej miałam taki może parę godzin w cyklu tylko. Polecam. Brałam Apteo 2 razy dziennie po tabletce