Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic to ja Wam mówię

Gdy "spotka się" wzrok

Polecane posty

Gość nic to ja Wam mówię

Mam pytanie, co czujecie, gdy zostaninecie "przylapani" na tym jak się wpatrujecie w obcą i atrakcyjną dla siebie osobę? Gdy ta osoba spojrzy Wam w oczy i każde wie, że to on/ona Was "złapał"??? Uciekacie wzrokiem? Staracie się urzymać? Puszczacie oczko? Uśmiechacie się? Jesteście speszeni? Lekko podnieceni? Zawstydzeni? Lekki dreszcz? A może zupełnie nic???

Gość Krombkamp
Patrze sie nadal, a ona wie, ze chce ja zerznac, a ja wiem, ze ona chce byc przeze mnie zerznieta.

Gość nic to ja Wam mówię
@Krombkamp nie ma to jak dobre samopoczucie ;-)

Gość nic to ja Wam mówię
Frank miał pełne prawo tak mówić:)

Jeśli jest atrakcyjny dla mnie... to spuszczam wzrok... taki tik mam xD Odwrotnie jeżeli ktoś mi się przypatruje... Jeśli jest atrakcyjny podtrzymuje kontakt wzrokowy... jeśli nie unikam...

Gość nic to ja Wam mówię
@Nanaya mam podobnie i to chyba naturalne... dzisiaj tak było, druga strona była niesamowicie atrakcyjna i to ona się wpatrywała... załuję że nie przeszliśmy do rozmowy, cos by z tego bylo...:)

Gość nic to ja Wam mówię
u mnie utrzymanie powoduje niesamowicie zajebisty dreszcz

Gość lotka klotka
przyjemne ale tylko gdy ja zlapię. Wtedy utrzymuję i jest metaliczny smak w ustach. Złapana jestem speszona i zawstydzona

Gość żoliborzanka123
Jedno krótkie to może być przypadek. Jedno długie, intensywne, oznacza zainteresowanie. Drugie nie pozostawia już wątpliwości, że ten ktoś najchętniej poszedłby z Tobą do łóżka. Każde spojrzenie coś mówi. Gdy w zatłoczonym miejscu Twój wzrok spotka się z czyimś wzrokiem na dłużej, nie lekceważ tego. Bo seks zaczyna się od oczu.

nic to ja Wam mówię rozmowa czasem psuje to dobre "wrażenie wzrokowe" ;p

Gość żoliborzanka123
Nanaya no coś w tym jest, sama się czasem na tym łapię, że mialabym ochotę z kimś pójść i się zapomnieć, tak na jeden raz. Ale zbyt wielki cykor jetem :):):)

chcecie powiedziec ze kazda Kobieta ktora sie na mnie dluzej patrzy tzn widze ewidentnie ze spoglada poszla by ze mna do lozka?!

Gość żoliborzanka123
jesli jesteś atrakcyjny, a nie zjawiskowo obciachowy, to znaczy tylko tyle, że ma kosmate mysli. Ale żeby do łożka od razu... Nieeee

żoliborzanka123 Raczej bym z nim nie poszła...ale co nie zmienia faktu, że taki kontakt czasem bywa pociągający ;) Meton nie wiem czy każda, ale jeśli patrzy troszeczke inaczej nie tak jak na otoczenie... pewnie tak;)

no wlasnie a z tej waszej rozmowy tak wynika.jak dla mnie to znak zeby pogadac a z rozmowa to juz roznie jest jakos takie spiete jestescie:P bo jak wiemy oczy mowia wiele...

Gość kjfddhfjsndcmx
A jeżeli wpatruje się w Was przez dłuższą chwilę ktoś kto Wam się z wyglądu w ogóle nie podoba to podtrzymujecie to spojrzenie? czy olewacie to? Pytanie zarówno do kobiet jak i facetów ;D

ja tam jezyk pokazuje jak jest okazja i miejsce odpowiednie;) wtedy sie usmiech pojawia

Spięte jesteśmy, jeśli jesteś obcym facetem, jaki w jakiś sposób nas pociąga. Jeśli jesteś znanym nam facetem i nam się podobasz to flirtujemy ;)

kjfddhfjsndcmx jezor pokaz albo nie patrz.wsumie to samoczynnie wychodzi ze poprostu nie podgladujesz

Gość żoliborzanka123
jak ktoś się nie podoba, to zlewam. @Nanaya pociagające jest, czasem nawet podniecajace, ale jak pisałam, cykor jestem... no a poza tym, jak pisałaś, sex bez rozmowy kiepski jest. A rozmowa potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości, tak więc droga długa i wyboista, dlatego taka przygoda pozostanie w sferze fantazji.

Gość żoliborzanka123
Meton jak język pokazujesz, to dla mnie oznaka, że to zbol.

żoliborzanka123 nawet same fantazje potrafią byc dobre :) Chociaż po mnie to strasznie widać, że mam o danej osobie brudne myśli ;p Jakoś tak dziwnie mi się spojrzenie zmienia ;p

Gość żoliborzanka123
to pokazym widac, tylko niektórzy mają specjalny "radar" i od razu wyczuwają taką sytuacje, a inni wiecznie analizują i nic nie widzą. Z drugiej strony, prawie zawsze nam się wydaje, że po nas to widać, bo siebie znamy najlepiej i wszystko dla nas jest janse.

jesli po dlugich namietnym spojrzeniu przystojny facet pokazuje Ci jezyk konczac milych sympatycznym usmiechem to fajne jest chyba co. co to zbol?