Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhrdgdjhlyidv

Nie zdałam

Polecane posty

Gość fhrdgdjhlyidv

Nie zdałam matury z maty. Kurwa... Wszystko na ponad 70 tylko tego dociągnąć nie umiałam... Boże, jaki wstyd...........

Gość siri
Zdasz nastepnym razem...Nie łam się...To nie koniec świata!

Gość na uczuciowy z tym
jw

Gość fhrdgdjhlyidv
Wszyscy mnie pocieszają... Rodzice, chłopak... A mi jest tak okropnie wstyd.....:-( Zamiast złożyć papiery na studia, iść dopracy, to będę siedziała w książkach... Jaka ja jestem głupia..................

Gość Jum-Bum Park
gratulacje do lopaty zapierdalaj

Gość niwaaa
przycieniłaś tępa pizzzdo

Gość observatore_____forumee
Spoko, i tak bym cie ruuchal :classic_cool:

Gość fhrdgdjhlyidv
Wstyd mi wogóle do szkoły teraz pójść i się spotkać z moją klasą. Wszyscy pewnie radośni i uśmiechnięci a ja tam .pójdę i będę udawać "no trudno" a tak naprawdę będę miała ochotę wybuchnąć płaczem.......

Gość niwaaa
nie martw się ja tez nie zdałam i tez jest mi tak wstyd, na dodatek zabrakło mi jednego jebanego punkta!!!!!!!:////

Gość fhrdgdjhlyidv
Zajebiście.....

Gość niwaaa
jakie to wszystko jest pojebane!!!!!!!!!!

Gość fhrdgdjhlyidv
Jum-Bum Park gratulacje do lopaty zapie**alaj Wierz mi, tak spuchłam od płaczu, że napewno nie miałbyś ochoty

Gość Krzyżak z Torunia
moze wylizac ci pusie, zeby Cie troche pocieszyc :classic_cool: ?

Gość niwaaa
ludzie, dziewczyna chce się WAm wyzalic, zebyście ją wsparli a Wy na nią Huzia, jak Wy tak możecie co??? poza tym i tak teraz by sie uczyc nie mogla prawda???

niwaaa ludzie, dziewczyna chce się WAm wyzalic, zebyście ją wsparli a Wy na nią Huzia, jak Wy tak możecie co??? poza tym i tak teraz by sie uczyc nie mogla prawda??? pocieszenia hmm - pocieszenie ma jak pisze w rodzicach i chlopaka to siedzi z nudow na nauke nigdy nie jest za pozno :P

Gość ngrtnnt
ja w przeciwieństwie do Ciebie zdałam maturę, to był 6 lat temu. niestety nie dostałam się na wybrany kierunek, pozostał inny, na którym spędziłam 2 tygodnie. wróciłam do domu. miałam roczną przerwę. w tym czasie zrobiłam sobie kurs z urzędu miasta, pracowałam dorywczo, zdałam dodatkowy przedmiot (już trzeci). tak minął mi rok. dziś piszę magisterkę bo w ostateczności nie poddałam się i skończyłam wymarzone studia. jak widzisz nie zdanie matury i nie pójście na studia to nie koniec świata. czasem nawet wychodzi na dobre 🖐️

no co Ty czym sie przejmujesz!!!-zobaczysz ile rzeczy mozesz w tym czasie jak sie bedziesz uczyc/poprawiac matme,mozesz zapisac sie na rozne kursy,pojsc do pracy,pojsc sobie do jakiejs szkoly weekendowej,wyjechac na pol roku za granice,mozliwosci masz mnostwo! poswiecisz czas tylko na nauke matmy,inne przedmioty masz z glowy,nie bedziesz musiala codziennie chodzic do szkoly i sie uczyc czegos co Cie nie interesuje,zajmij sie soba,poszerzaniem zainteresowan,hobby,a o tym ze nie zdalas NIKT nie musi wiedziec!! mozesz powiedziec ze poprawiasz za rok zeby miec lepszy wynik i tyle!

Gość lady B...................xxxxx
moja znajoma też poprawiała maturę . pol roku popracowała w butiku, zarobiła kasę, pojechała za granicę na wakacje, pouczyła się, poprawiła jeszcze chemię i wlasnie skonczyla medycyne:P

teraz Ci sie wydaje, ze to koniec swiata ale matura to tylko jeden z wielu egzaminow w zyciu i akurat ten mozesz niedlugo poprawic. ciesz sie, ze masz wsparcie w bliskich, innych w takiej sytuacji czeka zupelnie cos innego jak ja zdawalm mature to kolezanka z rownolegles klasy nie zdala matmy ustnej, a byla najlepsza z matmy w klasie. po prostu stres - ale poprawke zdala na 5

Gość 1231231231
ustna matma? pojebalo cie

Gość sheishe
Zdziwiony? kiedys mozna bylo zdawac :)

Gość uup
lady B...................xxxxx moja znajoma też poprawiała maturę . pol roku popracowała w butiku, zarobiła kasę, pojechała za granicę na wakacje, pouczyła się, poprawiła jeszcze chemię i wlasnie skonczyla medycyne ta jasne....... Tylko, że to jest z deka niemożliwe :/ Nowa matura jest raptem od 6 lat czyli pierwszy rocznik, który ją pisał właśnie kończy medycynę w tym roku, więc nie ma możliwości, żeby osoba która zrobiła sobie rok przerwy skończyła te studia w tym roku

Gość kguygyu
ja mam z matmy 68%, ale angielski 95%:)

Gość o ja ciieeee
JAK MOZNA NIE ZDAC JEBANEGO TESCIKU NA 30%???????????? tzn mozna, ale taka osoba sie nie nadaje. nie powinna mieć matury :o to sie w pale nie miesci co teraz osoba z "maturą" sobą reprezentuje.. ja rozumiem, ze ktos nie jest matematykiem, ale.. 6 lat podstawowki, 3 lata gimnazjum, 3 lata liceum - wszedzie klepia w kolko to samo.. i wystarczy wyłuskać z tego jakieś smieszne 30%.. albo i nie wyłuskać - to juz dno totalne. na choj ci w ogole ta matura? nie kazdy ja musi miec, a ty sie na studia na pewno nie nadajesz.. :o

Gość o ja ciieeee
"ta jasne....... Tylko, że to jest z deka niemożliwe :/ Nowa matura jest raptem od 6 lat czyli pierwszy rocznik, który ją pisał właśnie kończy medycynę w tym roku, więc nie ma możliwości, żeby osoba która zrobiła sobie rok przerwy skończyła te studia w tym roku" ja pierdole kurwa :D nastepna "ynteligentka" to na starej maturze, przed 6 laty nie mozna było pisać fizyki ani chemii ? przed wprowadzeniem nowej matury ludzie nie szli na medycyne? :D

Spoko, ja za 30 min idę do szkoły po wyniki i też pewnie nie zdałam, ale jest jeszcze sierpień. I w ogóle to nie koniec świata, co najwyżej wpierdol od rodziców :classic_cool:.

Gość kguygyu
nie martw sie- w sierpniu poprawisz i mozesz isc na studia!!! to ci wcale drogi nie zamyka, nie mysl tak!

Gość uup
o ja ciieeee ja pie**ole k**wa nastepna "ynteligentka" to na starej maturze, przed 6 laty nie mozna było pisać fizyki ani chemii ? przed wprowadzeniem nowej matury ludzie nie szli na medycyne? Jak nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj. Za czasów starej matury na AM był egzamin wstępny i nie ważne było jak zdasz maturę byle byś ją miała. Ważne było jak Ci poszło na teście a oceny z matury mieli gdzieś.