Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhrdgdjhlyidv

Nie zdałam

Polecane posty

Gość o ja ciieeee
no wlasnie debilu. jak nie zdała starej matury to przecież nie mogla nawet egzaminów wstepnych pisać! dlatego rok poczekala, poprawila.. a teraz konczy medycyne. pozdro poćwicz :D🖐️

Gość uup
A czy ktoś napisał, że nie zdała tej matury??? Nie! Dziewczyna napisała, że jej koleżanka się nie dostałą na studia czyli wynika z tego, że brała udział w rekrutacji. Naucz się czytać ze zrozumieniem tępaku.

Gość o ja ciieeee
"moja znajoma też poprawiała maturę ." nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowalas, ze sobie poprawiala z 4 na 5. biorąc pod uwagę resztę wypowiedzi oraz temat wątku "NIE ZDAŁAM", mozna latwo wywnioskować iż chodziło o NIE ZDANIE starej matury i poprawianie jej po roku czasu.

Gość o ja ciieeee
"moja znajoma też poprawiała maturę . pol roku popracowała w butiku, zarobiła kasę, pojechała za granicę na wakacje, pouczyła się, poprawiła jeszcze chemię i wlasnie skonczyla medycyne" w ktorym miejscu napisała, że się nie dostała na medycyne? mnie zarzucasz brak czytania ze zrozumieniem, a sama masz jakieś zwidy :D 🖐️

Gość o ja ciieeee
"A czy ktoś napisał, że nie zdała tej matury???" nikt tez nie napisał, ze ją zdała, nie dostala sie na medycyne, brala udzial w rekrutacji i tak dalej. ale biorąc pod uwagę resztę wypowiedzi oraz fakt, ze nowe matury są od 6 lat mozna wywnioskowac wlasnie, ze pisala stara i jej nie zdala.. dlatego musiala poprawiać po roku i dopiero potem poszla na medycyne.