Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanim zgasnie tysiace swiatel

Dla mnie wygląd jest najważniejszy, nie ma nic gorszego niż brzydka panna

Polecane posty

Gość belerofront
enfant, a to normalne jest siedzenie przed tv? bo to nie jest już wygląd:P, piszecie, że chcecie faceta z pasjami a jak on ją ma i idzie np na trening, to leci tekst, że "wolisz kumpli ode mnie", osobiście nie spotkałem jeszcze kobiety, którą interesowały by moje hobby więc jak to jest?

Gość jestes coollllll
mlody jestes, znajdziesz inne idea zyciowe

Gość czytam i czytam ...
"studiuje na kierunku gdzie mam 40 kobit w grupie i żeby was nie skłamać tylko 3 są ładne... k**wa... tyle dup a tylko 3 są ladne" zgadzam sie... na 40 facetów nie ma ani jednego ładnego... no ale są gusta i guściki ... rzecz gustu.

belerofront Dla mnie ( nie mowie o wszystkich kobietach) facet musi miec jakąs pasje, hobby , coś w czym sie zatraca i co sprawia mu radośc, nawet jesli jest to ... np. łowienie ryb :D . Ale ja nie musze przeciez tego podzielac, chociaz pewnie fajnej byloby współuczestniczyc w tym co on lubi, ale z pewnością nie bede go ograniczac ... ps. siedzenie przed tv doprowadza mnie do szału, chyba dlatego, ze sama tego nie robie:P

Gość belerofront
taaaaaaaa, każda mówi, że nie bedzie a potem wylicza czas:P

Gość Dyskusyjka ogólna
Ja przegladam foty ze ślubów w poszukiwaniu pleneru, tu plenery mi sie podobaja ale jak mówisz tu też panny młode to same porażki aż żal. Wklejam link http://eurydykamaciak.pl/

autor ma racje w tym ze wygląd jest najwazniejszy charakter jest duzo mniej wazny bo aby stworzyc związek osoby muszą czuc do siebie pociąg fizyczny

belerofront taaaaaaaa, każda mówi, że nie bedzie a potem wylicza czas byc moze tak jest.. ja nie lubie spedzac całego swojego wolnego czasu tylko z facetem .. chyba bym oszalała, tak samo jak on

żałosny temat. jeśli bedziesz wyglądał mniej wiecej tak to wtedy wymagaj od kobiet. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://cdn1.iofferphoto.com/img/item/180/387/697/fred-goudon-male-model-men-frontal-naked-boy-photo-book-0ed23.jpg&imgrefurl=http://pl.ioffer.com/i/FRED-GOUDON-MALE-MODEL-MEN-FRONTAL-NAKED-BOY-PHOTO-BOOK-180387697&usg=__uhHSPzyf6y3e-CwGfZdTGo5jTns=&h=453&w=582&sz=48&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=dh8gCrXTgaFjZM:&tbnh=131&tbnw=169&ei=wDwMTriaO4GF-wbDuNXzDQ&prev=/search%3Fq%3Dmodel%2Bmen%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1366%26bih%3D587%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=378&vpy=282&dur=1998&hovh=198&hovw=255&tx=179&ty=125&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:20,s:0&biw=1366&bih=587 Imiona: Maria Aleksandra Data urodzenia: 24.VIII.1993 rok KOCHAM PIESKI! Kochasz swego psa? A więc jesteś człowiekiem. Pies powinien mieć więcej praw niż człowiek, jest bowiem jednostką zdecydowanie szlachetniejszą. Wierności psa nie sposób wyśmiać, by się samemu śmiesznością nie okryć. Muzyka: Strachy na Lachy, Happysad. Brak drugiej połówki.

Gość romana901
a na 40 facetow ani jeden nie jest "przystojny"!!!!!!!!!!!! bo taki zdarza sie 1 na 100!!! a na 40 facetow ani jeden nie jest "przystojny"!!!!!!!!!!!! bo taki zdarza sie 1 na 100!!! a na 40 facetow ani jeden nie jest "przystojny"!!!!!!!!!!!! bo taki zdarza sie 1 na 100!!! a na 40 facetow ani jeden nie jest "przystojny"!!!!!!!!!!!! bo taki zdarza sie 1 na 100!!! a na 40 facetow ani jeden nie jest "przystojny"!!!!!!!!!!!! bo taki zdarza sie 1 na 100!!!

Gość belerofront
przecież ten koleś na zdjęciu to jakaś cipka"D

Gość erotomaaaaaaaan
podnosze.. dobry temat i absolutnie zgadzam sie z autorem

Gość zanim zgasnie tysiace swiate
oczywiscie chodzilo mi przede wszystkim o to, ze pelno dziewczyn nie dba o siebie i wyglada fatalnie glownie jesli chdozi o sylwetke..

Gość dfghjkl;lkjhgfdsa
Drogi autorze ile Ty masz lat???.... rozumiem ze wazna jest dla Ciebie aparycja ,ale poslugujesz sie takim słownictwem,ze az mi Ciebie szkoda

Gość Lizabeta***
Widać, że to nie student tylko jakiś prostaczek :D

Gość ugaczaka uga uga
"studiuje na kierunku gdzie mam 40 kobit w grupie" studiujesz kobiecy kierunek, znaczy ciota:( i wszystko jasne

Gość zanim zgasnie tysiace swiate
mam lat 23 a poszedlem na taki kierunek wlasnie ze wzlgedu na dupy.. razem z kolega sie tam wybralismy myslelismy ze beda same suczki a tu taka klapa no ale i tak zadajemy sie tylko z tymi atrakcyjymi...

Gość DFGHJKLKHGFXCVBN
POSLKA to kraj albo gejów albo niechlujów do jakiej grupy autor sie zalicza?

Gość dfghjkl;lkjhgfdsa
heh tak jak mysłałam , wiec za 5 lat bedziesz miał inne podejscie do tej sprawy... jezeli nie to radze wybrac sie do jakiegos specjalisty od głowy.Pozdrawiam:)

Gość Ładna ale sama
Autorze a ja mam urodę i też dbam o siebie. W zasadzie nie potrzebuję się wiele natrudzić by ładnie wyglądać bo z natury jestem ładna i jakoś mi to nie pomogło bym wyszła za mąż. Mam już swoje lata. Wiele moich brzydzszych koleżanek jest już mężatkami. I co? Taka ważna ta uroda?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"mam lat 23 a poszedlem na taki kierunek wlasnie ze wzlgedu na d**y.. razem z kolega sie tam wybralismy" Doprawdy, genialna przyczyna wyboru kierunku :D

Gość fdswfw
absolutnie zgadzam sie z autorem

Gość asicaaaaaaaaaaaa
Autorze a ja mam urodę i też dbam o siebie. W zasadzie nie potrzebuję się wiele natrudzić by ładnie wyglądać bo z natury jestem ładna i jakoś mi to nie pomogło bym wyszła za mąż. Mam już swoje lata. Wiele moich brzydzszych koleżanek jest już mężatkami. I co? Taka ważna ta uroda? Tu się zgadzam, mam dużo koleżanek, powiedzmy łagodnie, mniej urodziwych, które mają mężów, niektóre nawet bardzo przystojnych, oraz dużo koleżanek ładnych które są same w wieku 30 i więcej, podobno z wyboru, ale np. przy piwku wychodzi, że po prostu im z facetami się nie układa...także reguły nie ma, oczywiście znam też pary on model-ona szara myszka, lub odwrotnie- ona śliczna, on pasztet, lub pary niczym Barbi i Ken, co kto lubi...ja osobiście uważam, że jestem atrakcyjna, chociaż mam swoje wady, np. za dużo tu i tam ( 60 kg/165cm) , za mały biust- B, miesiąc po farbowaniu włosów mam odrosty a farbuję co 2 m-ce, często chodzę po mieście bez makijażu, jak mam wolne, nie chce mi się, gdyż w pracy muszę być elegancka, a generalnie i tak mam powodzenie, mąż nie lubi wychodzić na imprezy, gdyż jak tylko gdzieś odejdzie, podrywają mnie inni faceci, i jak to z Wami jest co?

Ja bardzo lubie szare myszki :) Urodziwe, jednak ciche i spokojne. Z taką to można wszystko. Bo z rozbuchanym pustakiem to można tylko się popieprzyć, nic poza tym.

Współczuje tej biedaczne, która będzie miała wątpliwy zaszczyt zostania jego kobietą

Współczuje tej biedaczne, która będzie miała wątpliwy zaszczyt zostania jego kobietą

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Nie ma co współczuć - jeżeli się na to zdecyduje to będzie oznaczało, że jest głupia i tyle

Gość Van Helsing
a teraz niech przemówi prawdziwy mężczyzna, czyli ja:) 1) PIĘKNO PRZMIJA, ALE ARGUMENT, ŻE KOBIETA MA BYĆ PIĘKNA PRZEDE WSZYSTKIM JEST WIECZNOTRWAŁY 2) kobieta musi być piękna bo mężczyźni czują duży popęd seksualny, jak nic nie czuję do kobiety to po co mam ją utrzymywać? 3) piękno i dobro czy mądrość się nie wykluczają 4) tak to prawda drogie panie: macie zryte ryje, dupy jak u słonic, piersi jak z gumy, w większości przypadków, no sorry, ale to się rzuca w oczy 5) na pięknie najlepiej znają się mężczyźni, choć nie znają terminów do opisu piękna 6) więc faceci są najlepszymi sędziami w sprawie kobiet 7) zadaję się tylko z pięknymi kobietami, koleżanki zaś mam tylko wśród przeciętnych kobiet, brzydule zanieczszczają powietrze którym oddychamy wszyscy

Gość Niedorozwinięty
Pytanie do tych co zwracają uwagę na wygląd u kobiet: Czy piękne i głupie mają u Was szansę?