Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onnn94

Nie wiem co robic

Polecane posty

Witam w lipcu dokladnie 25 skoncze 17 lat , mam pewien problem otoz od kliku lat mam taka jazde , ze cyrk to przy tym male piwko chyba wszystko zaczelo sie od zdrady ojca kilkukrotnego ktore ciagly sie do ostatniego roku , teraz juz podobno z tym koniec , natomiast moj juz pelnoletni brat gdy byl w moim wieku odwalal takie szopki ze to poezja , wiadomo ze jako najmlodszy i choc jeszcze w naprawieniu wszystkich awantur pomagalem kazdemu bez wzgledu na wszysztko a i tak wszystko odbijalo sie na mnie , teraz tez o byle co mam ciagle klotnie np. teraz pierwszy raz mam komisje z matematyki w sierpniu , jakos to przelknalem rodzice tez a i tak mam wciaz gadane choc zapewniam ich ze dam rade , lub kupilem skuter i tez dobrze potem poszedl na przeglad i koszt wyszedl ponad 500zl i mowie ze zarobie na to choc ojciec sam sie zadeklarowal ze zaplaci ale co tam dobra , nastepnie pomyslalem ze skoro kupilem skuter to zrobie karte motorowerowa i wczoraj mialem egzamin i nie zdalem i znow oczywiscie klotnie i awantury mowie im ze to nie koniec swiata ze zdam , ciagle mi wypominali ze siedze w domu i nawet gdy na silownie jezdzilem to mieli o to problem , wiadome ze powiedzialem sobie dobrze znajde prace i bede mial chwile spokoju , szukalem wiecznie i nie moglem znalezc a gdy teraz znalazlem i chodze i tak im w dupie malo bo nie widzieli kasy a ja im mowie nawet tygodnia nie robie a szef wyplaca tygodniowki to jak mam im je pokazac , najlepsze jest to nie wazne jaka blacha rzecz sie zniszczy lub cos nie tak sie zrobi w domu wszystko odbija sie na mnie i na matce bo to jej wina ze mnie nie wychowala lub moja bo jestem leniem ze mam wszystko w dupie , ale ja nie mam tego w dupie poniewaz jestem typem czlowieka ktory wszystko kryje w sobie i nie daje pokazac innym po sobie ze cos sie dzieje .... po wiekszych awanturach ojciec zawsze mowi ze mam sie rozbierac zostawic rzeczy na ktore tyle to on pracowal i wyp... niedawno powtorzyla sie ta sytuacja i zrobilem tak a on sie pyta co robie , wiec ja kiedy to juz poprostu wybuchlem powiedzialem ze sie wyprowadzam a on furia i wgl wariactwa ..... mam ochote sie wyprowadzic , z pracy jakos sam bym sie utrzymal , sam chce skonczyc szkole , zdac mature isc na studia , ale w tym domu sie poprostu nie da ! mam ochote isc w dluga ... nie wiem co robic .... pomozcie .....

Gość umtz umtz umtzzz
................................. ............... ................................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ??????????????????????? ??????? ???????????????????????????? Masz tu trochę znaków przestankowych :classic_cool: 🖐️

przepraszam ale nie mam jestem tak wk..... ze to jest koniec jeszcze tak znerwicowany nie bylem poprostu nie ogarniam tego

Gość ciekawaannawa
jeszcze trochę sie pomęcz zdaj mature i pojdziesz do pracy ewentualnie na studia zaoczne . Niestety tak przejebane ma wiele ludzi jakoś musisz to scierpieć i sie nie załamywać . To cię zahartuje :D późiej będzie tylko lepiej :D

wiem o tym , ale poprostu ja juz nie wytrzymuje , bo to nie trwa rok czy dwa , to juz trwa ponad 5 .....

poprostu nie wytrzymuj , psychika mi siada a gdzie reszta poprostu nie wyrabiam z tym wszystkim ....