Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;****

pożądanie...

Polecane posty

Gość ;****

czy spotkała was kiedyś taka piekielna prawdziwa taka typowa filmowa namiętność ? że aż dyszeliście z pożądania ale nie mogliście przykładowo tego robić bo nie sprzyjały warunki ? :D ilu mieliście takich osób w swoim zyciu,że aż się rozporek otwierał ?

Gość jestes coollllll
NA SIKANIE MI SIE OTWIERAA; TAK TO ;;PERFUM;; LILM

Gość ;****
no ....rozporek no i majtki sie szykowały aż do zdjęcia :D czekam na odpowiedzi :P

Gość ****zuzia****
ja miałam takiego. kiedys moja best friend wpadła do mnie cos ok 11 w nocy, niedziele to była. śrube miała jak okręt. no i że mnie na impreze zabiera. ja wtedey miałam doła bo z facetem miałam problemy ale pojechałam. jesteśmy na tej imprezie, wypiłam jedno piwko patrze a tu moja friend prowadzi faceta za ręke, przyprowadza go mi i mówi :mam tu zajebistego faceta dla ciebie: no i ten facet ehhhh romans stulecia był, miłość jak z seriali, na jego widok czułam jak mi aż cieknie ale huj z tego wyszło:(

Gość ;****
ok dzięki, bo to jest zabawne,że ja jestem strasznie pobudzona seksualnie ale jakoś nikt mnie tak nie podnieca i nie wzbudza takiego PIEKIELNEGO uczucia ;)

Gość ****zuzia****
ja juz słyszałam od dużej ilości dziewczyn że najbardziej piekielne pożądanie wzbudzali u nich przypadkiem poznani faceci, z którymi nie byli związani uczuciowo tylko czysto erotycznie. i coś w tym jest

Gość ;****
dziękuję :) ale typowy facet z imprezy jest napalony na wszystko co się napatoszy, a najlepiej przezyć obustronną namiętność :)

Gość ****zuzia****
w moim przypadku odczuwaliśmy to samo. ale nic z tego nie wyszło bo oboje mieliśmy zupełnie inne zainteresowania i zupełnie inne życie.

Gość ;****
rozumiem, ale przynajmniej wspomnienia są :) czyli ciężko trafić na takie typowo filmowe pożądanie, kurcze, brakuje mi tego..

Gość ;****
podnoszę ;)

Gość do kotka
z takiej namiętności można się zagubić