Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utopijna przestrzeń samozwańcz

Widziałam rodziców jak... RZYGAĆ MI SIĘ CHCE!!!! :(

Polecane posty

Gość joakakakkaa
kiedys tez slyszalam jak moi to robią, stracilam do nich szacunek przez to....

Gość Zenon Klopek
czy do zrobienia dziecka trzeba mieć sperme we fiutku????????????????????

Gość Zenon Klopek
up

Gość bbbbbbbbbbbbbbbe
powiedz księdzu że masz grzesznych rodziców

Gość miałam podobnie
nie bede tu opisywac, ale uwierz mi to uczucie minie ta odraza do nich i to co czujesz, mi mineło, potem zrozumiałam ze to normalne, chociaz po kazdym razie jak słysze mame w nocy potem czuje taka odraze, ale ide do szkoły wracam i juz o tym nie pamietam... pozdrawiam i trzymaj sie

Gość jowkA27
hej.... jak ktoś wcześniej napisał co innego wiedzieć że to robią a co innego widzieć... współczuję Ci i wierzę że czujesz nie smak, odrazę i w tym momencie nienawidzisz ich za to.. każde dziecko, zwłaszcza w wieku dojrzewania, które wie co to jest bara bara wierzy że wszyscy to robią tylko nie jego rodzice.. takie jest odczucie.... nie ma na to jakiejś konkretnej porady, chyba tylko czas... z czasem nawet jeśli nadal będziesz czuła niesmak to emocje opadną. zastanawiam się czy warto byś w jakikolwiek sposób dała rodzicom odczuć że ich nakryłaś... z jednej strony na pewno będą czuli zażenowanie a raczej wstyd, ale z drugiej strony może następnym razem zamkną dom na klucz lub zamknął się w sypialni.

Gość masz szczęście, że nie jestem
twoim ojcem, pewno szlaban byś miała ruski miesiąc i siniaki na dupsku.

Gość manzsz
masz 16lat a taka niedojrzala jestes hehehe zal mi cie dziecko:D

Gość masz szczęście, że nie jestem
i rodzi później, takie durnostwo bachora, bo myśli, że dzieci bocian przynosi.....

Gość jak będziesz miała
40 lat też będziesz wypinała dupę pod kutasa twojego męża lub kochanka. Jak będziesz miała 50 lat też będziesz to robiła głupia dziewucho. chyba że będziesz lesba to będzie cię ruchała twoja kochanka sztucznym członem lub lizała twoją cixxę. koązy z nas poczebuje seksu i tule jeden do 20lat inny do 50 lat a inny do 80 lat, a jak cię w twoim wieku podpatrzy wnuczka że się rżniesz w wieku 50 lat z dziadkiem to też będzie rzygać na twój widok, kapujesz przygłupie jeden?!!!!!!

A ja Cię rozumiem. Też bym była zdegusowana widokiem ruchających się rodziców. To musiałoby być okropne. No ale niestety .. Jakoś w końcu jesteś na tym świecie. To normalne, że rodzice Twoi uprawiają seks.

Gość MAX 22
Jak na 16 lat jesteś bardzo niedojrzała, za miłość rodziców odpłacasz im odrazą? pogięło Cię. Weż się za czytanie uświadamiających książek, o życiu seksualnym człowieka i ciesz się że rodzice ze sobą współżyją, może wolałabyś aby współżyli z innymi. Myślę że to pisze 12 latka a nie 16 latka, w dzisiejszych czasach to niemożliwe. Gdy Ty będziesz współżyła z chłopcem to rodzice też powinni traktować Cię z obrzydzeniem?

Jezu, nie naskakujcie tak na nią. Może zbyt emocjonalnie zareagowała, ale czy Wy nie bylibyście zdegustowani ? No kurczę, jednak to wasi rodzice i trochę tak dziwnie jak się widzi ich w takiej sytuacji .. Przyłapać obcych to co innego. Rodzice to rodzice. Ma się z nimi do czynienia codziennie. Przypominanie sobie takiej sytuacji(chodzi o seks rodzicow) np przy rodzinnym obiedzie, patrząć na mamę, tatę, nie jest fajne.

Gość gość
ty tez będziesz miała tyle lat co twoi rodzice i tez będziesz chciała się kochac (bo to jest super wiek) ciekawe czy twojemu dziecku tez bedzie chcialo sie rzygac(mam nadzieje ze bedzie madrzejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziecinko twoja mama jest w kwiecie wiek i ma prawo sie kochac chocby miala sto lat!!!!!!!!!!!!!! wdaje ci sie ze jak masz kilkanascie lat to pozjadalas wszystkie rozumy ha ha ha ha pomysl troch bo mnie sie rzygac chce.pa niemowlaczku

Gość SheWolfGlisse
Rok temu nie mogłam zasnąć. Usłyszałam jakieś... cmokanie :S Myślałam , że to mój pies się liże...poszłam tam i...... :S :S Czuję do nich obrzydzenie :S

Gość gość
Ja przez kilka lat podglądałam swoich rodziców, lubiłam patrzeć jak tata liże pizdę mamie a ona zwija się z rozkoszy, a potem rżnął ją od tyłu, nie wiem czemu zawsze od tyłu mu dawała i jeszcze ręką trzymała, ale podejrzewam że dlatego bo miał długiego i grubego kutasa, takiego to jeszcze nie widziałam.

Gość gość
ONI TAK CIE ZROBILI; TO MLODZI LUDZIE MOZE jeszcze wlasnie ci rodzenstwo dorobia, cnotliwa glupia malolata jestes gimbus 3/10 prowo

Gość gość
Nie tacy już młodzi, wtedy mieli po 45 i 46 lat, a jakbyś chciała wiedzieć to ja mam 24 lata.

Gość gość
Spoko jak ty kiedyś będziesz mieć dziecko to ono z obrzydzeniem będzie myślało że ty i jego ojciec możecie uprawiać seks :D Tak to już jest urządzony ten świat

Nie potrafię Cię zrozumieć. Przecież to piękne, że Twoi rodzice się kochają i jest w tym tyle pasji. Przecież to ludzie w sile wieku i nienormalne by było gdyby tego nie robili! I nie ma w tym żadnej perwersji, tylko żądza. Porozmawiaj z mamą o tym, powiedz co czujesz.

Gość gość
Ależ MADZIU ja nie mam nic przeciwko temu, od dwóch lat mam partnera i on znakomicie mnie zaspokaja, myślę ze teraz jak się wyprowadziłam to rodzice mając wolną chatę kochają się z jeszcze większą fantazją i bardziej urozmaicają swój seks.

Gość gość
Nie widziałem nigdy seksu rodziców, ale słyszałem. Pierwszy raz usłyszałem seks rodziców, gdy miałem 17 lat. Usłyszałem "dziwne" sapanie i pojękiwanie. Moja reakcja była taka, że najpierw poczułem lęk i pomyślałem, że ojciec robi jakąś krzywdę matce. Wsłuchiwałem się przez chwilę i zaskoczyłem, że uprawiają seks. Poczułem obrzydzenie do nich i wściekłość, że robią coś takiego, tym bardziej, że nie ma pomiędzy nimi normalnej miłości, chcą tylko rozładować swoje "prymitywne instynkty". Od tamtej pory zacząłem odczuwać obrzydzenie i nienawiść w ogóle do tego, że ktoś lubi seks. Obecnie mam 25 lat.

Gość Ja dla Ciebie
Każdy w swoim życiu w pewnym momencie zaczyna uprawiać seks i to jest naturalne, nawet jeśli ma się już dzieci To, że tata "pchał" twoja mame nie oznacza, że był to anal, to jest jedna z pozycji seksualnych gdzie członek może wejść do pochwy Jesteś już prawie dorosła, więc powinnaś to zrozumieć, że seks to naturalna potrzeba każdego człowieka, to prawda nie powinnaś tego wiedzieć ale to zupełnie naturalne zachowanie człowieka..

Gość LILKA45
No i bardzo dobrze że rodzice się kochają, niech to robią jak najczęściej i to z fantazją, niech to daje im radość a nie tylko spełnienie obowiązku, ja też podglądałam kiedyś rodziców jak się kochali i nie widzę w tym nic złego, to jest prawo miłości.

Gość gość
Ja raz też widziałam jak miałam jakieś 12 lat, jak na wakacjach mama ujeżdżała tatę... Pamiętam do dziś te jęki, tatę macającego piersi mojej mamy. No wiecie ja wiem, że to normalne, że uprawiają sex ale co innego wiedzieć a co innego widzieć to na własne oczy.

Gość GOŚKA 43
Ja też wiele razy widziałam seks rodziców, miałam wtedy ok 14 lat, pieściłam wtedy swoją cnotliwą jeszcze pipeczkę, mama cicho pojękiwała a po kilku minutach tata kończył i odpoczywali, natomiast pewnej nocy obudziło mnie głośne jęczenie i stękanie mojej mamy, taty nie było w domu, zajrzałam do pokoju i zobaczyłam jak jakiś facet ***** moją mamę, bardzo długo ją tak rżnął a ona jęczał i zwijał się pod nim, dopiero po kilku latach dowiedziałam się dlaczego inaczej reagowała z tatą a inaczej z tamtym facetem.

Gość gość
Do Goska 43. JA widzialam wielokrotnie rodzicow uprawjajacych sex, bardzo podniecal mnie widok i te jeki mamy w orgazimie,jak przezywala. Szlam do swoiego pokoiu i szybciutko zaczynalam masturbowac-sie orgazm jeden po drugim!. Pewnego razu weszla mama caly czas patrzyla sie na mnie,ja niewiedzialam ze ona jest,spogladam a mama siedzi na fotelu i tez masturbuje sie. Od tego czasu czesto robimy sobie nawzajem-dobrze przezywajac-orgazm! Nawet nakryl nas tato patrzyl na nas jak piescilysmy-sie, Terz ananizowal sie naszym widokiem. Widzialam ma pieknego-penisa,i widzac tryskaiaca-sperme na nasze ciala. Mam ochote zabawic sie znim,gadalam z mama o tym niema nic przeciwko.Tylko czy tato zgodzi sie? Mama powiedziala ze raczej zgodzi sie.Ja mam juz skoniczone 18Lat,a tato 43 Lata, Mialam chlopaka lecz sex znim byl tragiczny, mial malego-penisa,zerwalam znim.Jestem narazie sama to i ochota na sex, tym bardziej czesto widzac kochajacych sie-rodzicow! Morze kiedys opisze czy spelnilam swoja fantazje-sexu! pa-Jadwiga tel, 603072779.

Gość gość
Wiele razy widziałam jak rodzice się kochają, ale prawdziwy i ostry seks to widziałam jak wujek mamę jebał, ponad pół godziny ją ujeżdżał od przodu i od tyłu a ona jęczała tylko i prosiła żeby nie pchał całego bo ja już cipa boli.