Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utopijna przestrzeń samozwańcz

Widziałam rodziców jak... RZYGAĆ MI SIĘ CHCE!!!! :(

Polecane posty

Gość gość
Ja podglądałam rodziców jak się pieprzyli .Podobał mi się k***s taty taki duży żylasty.Mama bardzo chętnie brała do buzi i tata ją posuwał w usta.Co mnie zaskoczyło to to że tata był w pończochach i pasie do pończoch.Dobrze że mieszkamy na wsi z dala od ludzi bo mama głośno jęczy i często krzyczy

Gość jezuuuuuuuusku

Nie mów że ,,chyba" ich nie kochasz. \\//

Rodzice zostali sami w domu, nie dziw się. 

Ciesz się, że robią TO a nie kłócą się lub nie wiadomo co.

To oznaka że się KOCHAJĄ.

Gość Eluwina

Godzina 22:45 idę w stronę pokoju gdzie mam swoje ubrania żeczy itp. żeby wsiąść aparat na zęby na noc bo mam krzywe zęby niestety..

Nagle słyszę jakieś jęki ale mam chorą siostrę która ma 4 lata i strasznie płacze jęczy i krzyczy bo nie mogła zrobić kupy. Wchodzę a tam mama nagle zakrywa się kołdrą a tata nagle wskakuje do szafy i się kryje. Od razu mój mózg to sobie wyobraził i tak zaczęło mi się chcieć wymiotować ale się wtrzymałem i szybko wziąłem pudełko z aparatem i uciekłem do pokoju... 

Nadal mi się chce wymiotować i wogóle mi jest nie dobrze. To najgorszy dzień w moim życiu!!!

Jeśli mamo to kiedyś przeczytasz to brzydzę się tym i tobą i starym

Gość xyz

czy wy macie coś z garem? to znaczy rozumiem osoby, które czegoś takiego doświadczyły, ale zmyślanie tu bzdur to domena dzieci  z podstawówki czy jakichś ...ów? xd