Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamierzam go otworzyc

OPŁACA SIĘ OTWORZYĆ LUMPEX???

Polecane posty

chce otworzyc taki sklep i przydalyby mi sie wasze opinie czy warto w to inwestowac,a moze ktos z was tez prowadzi taki biznes? czekam na odp. Z gory dzieki

Gość manzsz
A kto ci bedzie lazil do takiego gowna? Splajtujesz:P

Gość 881wera22
a ja bardzo czesto sie wlasnie w lumpach ubieram:D

Zalezy jakie dasz ceny za ciuchy. U mnie babki przesadzają, dowalają ceny prawie jak w sklepie "bo to przecież oryginalne". Co z tego ze next czy only jak używane! Dlatego otwórz ale rozsądnie z cenami

Gość powiem ci ze sie opłaca i to
bardzo ...ale : jeśli jest to niewielka miejscowosć np i ludzie nie mają za wiele kasy to po "shoppingach" często łażą .Moja koleżanka ma własnie w takiej niewielkiej miejscowości .Ludzi nie stac na nowe ciuchy a i do miasta kawałek więc ....dziewczyna zarabia .Kokosów nie zbija ale na życie ma .powodzenia

no wlasnie jest to niewielka miejscowosc:) ceny beda naprawde przystepne:) i ciuchy bardzo ladne.

Gość jaszder
do szmateksu chodza tylko stare brudne babska

Gość nieuczemmmm
ciezko stwierdzic czy sie oplaca czy tez nie!

Gość mamuuuśka67
stare baby? wali ci chyba!!!! ja tam cala swoja rodzine ubieram!

Gość ale brudas
hahehe

Gość hehe jakie te baby zawistne
lubie szmateksy a nie jestem ani stara ani brudna :D:D:D jak moge za ładny niezniszcvzony ciuch dac 5zl + koszt wyprania, to po co mam za taki sam, ale nowy placic 50zl?

Gość to sa manip.
znajoma ma sklep i na dzien niestety zarabia 100-150zl.Bardzo malo zostaje dla niej po odliczeniu wszystkich oplat

Gość szmaciana lalka under 30
ja tez chce otworzyc, ale nie mam jeszcze funduszy ;) ile chcesz przeznaczyc na ten biznes?

Gość niemiarowauu
do lumpów to właśnie chodzą te "dupne PANIE" a potem się chwalą,że zrobiły w ekskluzywnym sklepie taaakie wieeelkie zakupy hehe,żałosne:D

Gość ewerytqka
jak w lumpeksie bardzo czesto spotykam moja pania doktor:P

wyposazenie sklepu juz mam,na ciuchy wydam gdzies okolo 2,5tys.Troche malo co?:o

Gość prosze o pocczwara
ja tam chodze i sie nie wstydze,he;)

lumpeks, to dobra sprawa, mnóstwo ludzi do nich chodzi, nawet w mniejszych miastach, trzeba mieć tylko dobre ciuchy, a nie jakieś śmierdzące i brudne szmaty, bo takie coś to odstrasza, a i niestety i takie lumpy są. I to nie prawda, że chodzą tylko stare biedne babska, wszyscy chodzą, bo często można znaleźć tam coś oryginalnego i w dodatku za grosze:)

Gość pseuuudonnimm
ja se dzisiaj kupilem koszulke z nike w ogole nieniszczona,za 4.40 hehe:P

otworze chyba po wakacjach:)

Gość oooooooooooooooo
tak

Gość dokladka/per
zalezy tez duzo od punktu,bo jak bedzie gdzies na zadupiu,to wiesz...:o

Gość kajka123
sądząc po ilości takich sklepów- to pewnie się opłaca. U nas taki sklep otworzyli niedawno w galerii( bardzo duży). Wcale nie chodzą tam stare śmierdzące baby, ale mnóstwo nastolatków.

Gość reginniem
ja kiedys otwarlam i po dwoch tygodniach bylam zmuszona zamknac.Totalna porazka !

Gość xmati..x
tych lumpow to juz jest od zajjebania

Gość AgnesB.
ja mam w mieście bardzo dobry lumpex, dużo nowych ciuchów tam się trafia, ceny są, 10, 14 zł myślę, że bardzo dużo zarabiają...ale to zależy od towaru, a oni mają b.dobry acha i wszystko na wieszakach wisi

Gość fajnie sie masz
reginniem----JAK OTWORZYŁAŚ SKLEP I ZAMKNĘŁAŚ PO 2 TYG TO FAKTYCZNIE PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!! ALE TO TY NIĄ JESTEŚ PO 2 TYG LUDZIE NAWET NIE WIEDZIELI ZE GO MASZ!!!!!!!!!!!! U MNIE PO POL ROKU SIĘ KAPOWALI ZE JEST!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ankahooliganka
nie sluchal tych pacanow co Ci to odradzaja frajerzy na bank sami prowadza lumpy najwazniejsze to znalezc w miare tani lokal... ja od czerwca prowadze biznes (nie jest to lump) czynsz 1000zl plus oplaty, 415 jebanego ZUS-u i to tylko przez pierwsze dwa lata, pozniej jakos 800-900, ewentualne dojazdy do pracy, koszty reklamy na poczatek sa wysokie- nikt nie bedzie o Tobie widzial- nikt do Ciebie nie przyjdzie jesli bedzie to elegancki lump to sukces murowany moja sasiadka np splajtowala, bo nazamawiala jakiegos scierwa, to wszystko lezalo skotlowane w skrzyniach, a na wieszakach byl taki scisk, ze nie szlo przegladac ciuchow- tak wiec sama sobie grob kopala dobrze tez jest miec jakies wtyki w hurtowni czy sortowni juz wiesz, skad bedziesz zamawiala towar? najtanszy jest niesort- cos ok 5zl ale czasami mozesz trafic na niezly szajs, czyli towar ktory nie sprzedal sie w jakims innym lumpie, wazne jest tez zeby sie nie zagracic, czyli np w pierwszym tyg sprzedaz tylko 10% towaru i wyjdziesz z zalozenia ze jeszcze nie bedziesz zamawiala nastepnego, klient po tyg przychodzi a tu dalej wisi to samo, przed nowa dostawa dostawa zawsze zrob mega promocje czyli np wszystko po 2zl, prawie caly towar Ci zejdzie a Ty masz miejsce na nowa dostawe i nie dawaj takich cen jak u mnie w miescie czyli po 55zl/kg! jakas porazka i otwieraj koniecznie, jak nie sprobujesz, to sie nie przekonasz ale sie rozpisalam, napisz skad jestes, moze wejdziemy w spolke :) lubie te klimaty :)

Gość ha21
lumpexy są super.. co do otwarcia to jezeli bedziesz miala fajne ciuchy od poczatku i przy dostawach to beda kolejki napewno a jak same stare nie modne szmaty to nie bedzie biznesu, mowie z obserwacji lumpexow u siebie w miescie..

Gość laszepo
ile trzeba kasy zeby otworzyc taki lump na poziomie? pierwsza dostawa ciuchow za ile?