Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ama ama

chciała bym mieć meza marynarza !

Polecane posty

Gość ama ama

A wy kobitki o jakim zawsze marzyliście facecie ? Znalazłyście takiego jakiego sobie wymarzyliście ?

Gość Donata00
mojej kuzynki koleżanka ma takiego i wyjeżdża jej dziad na kilka miesięcy

Gość ama ama
Nie stanowił by to dla mnie problemu , bo jeśli się kogoś kocha to przetrwa się długą rozłąkę ;)

Gość anżż83
ja też bym chciała, bo lubię być sama ,ale fajnie jednak kogoś mieć ;)

Gość nie wiesz o czy mowisz
moj ojciec byl marynarzem, mama wieczenie sama, sama musiala uzerac sie z dziecmi, cieknocym kranem, popsutym samochodem, zalanym domem itd. Wiecznie sama, sama, sama...daj spokoj. Wystarczajaco sie napatrzylam na jej zywot i u mnie marynarz bylby na starcie spalony.

Gość maturks4
"Nie wiesz, co mówisz" - i to jest sama prawda! Nie zawód się poślubia, a człowieka

Gość ama ama
Nie wiem jak to jest być zoną marynarza ale jednak uważam że chyba nie jest aż tak zle .

ama ama - tak? To wez znajdz jakas "marynarzowa" i z nia porozmawiaj. Zobaczymy co ci powie. Dla kogos, kto nie ma stycznosci z konkretnymi rzeczami wszystko zawsze wydaje sie takie piekne, fajne i "nie takie zle":) Wierz mi, zona marynarza musi ze wszystkim sobie radzic sama, co wcale nie jest takie latwe jak sie wydaje kiedy juz pojawia sie dzieci.

Gość ama ama
Pewnie dużo prawdy w tym jest co piszesz , wierze Ci ;) A co do dzieci to nie chcę mieć ich .

Tez tak mowilam :D Ale przyszedl moment w zyciu, ze zmienilam zdanie :) I nie mowie, ze u ciebie tak bedzie, ale wez pod uwage taka ewentualnosc ;)

Gość Dwugłowa Biedronka
jak chcesz mieć męża marynarza, to popracuj trochę w Szpitalu Chorób Tropikalnych w Gdyni, zaręczam ci , że ci przejdzie ochota w ciągu kilku godzin.

Gość ama ama
jestem pewna w tym co mówię , kocham dzieci ale ja ich nie chcę mieć . Mam dużą styczność z dziećmi w każdym wiek i widzę ile to kosztuje wyrzeczeń a ja tak nie chce .

Gość ........kropka....
chciałabym ---> chciała+bym pisze się razem

Gość kosl9998
"chciałabym ---> chciała+bym pisze się razem" Z taką ortografią może zechce ją jakiś majtek :p

Gość ama ama
A tobie nigdy nie pomyliło się napisać czegoś z błędem ? po za tym osoba nie ocenia się ludzi po charakterze pisania lub czymś podobnym .

Marynarze zawsze ruchają w innych portach dziwki i inne kobiety, więc powodzenia bym Ci z takim życzyła i nie załapania jakiegoś syfilisa