Gość Lori89 Napisano Czerwiec 30, 2011 Hej dziewczyny! Nie chcę się rozpisywać za bardzo , żeby nie zanudzać. Prawie rok temu zostawił mnie chłopak, który miał być ten jedynym, oszaleliśmy na swoim punkcie, bo zachowałam się jak ****** i zabawiłam z kolegą ( bez seksu), poza tym byłam straszną egoistką. Mój chłopak bardzo mnie kochał i z ciężkim sercem oraz słowami, kocham Cie, ale sam już nie daję rady, walcz o mnie, mnie zostawił. Pół roku dzwoniłam do Niego, interesowałam się, ale On wpadł w wir imprezowania, wysłuchiwał mnie, ale sam milczał po czym powiedział, że swoją szansę zmarnowałam i że to koniec. Minęło kilka mies i teraz On sam do mnie dzwoni czasami. Raz tylko odebrałam i ... był miły jak dawniej, śmialiśmy się, żartowaliśmy, byłam w szoku.Ale żądnych konkretów I wiadomo wszystko mi wróciło... Jak sądzicie w jakim celu teraz dzwoni, skoro wcześniej zachowywał się jakbym Mu zabiła rodzinę i była największą zołzą na świecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach