Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOKLA

lekarz mi nie przepisał bo nie

Polecane posty

Gość NOKLA

TAKIE MM NERWY ZE SZOK, poszlam do ginekologa po tabletki, ilez ja sie zastanwialm jak mam w ogole mu powiedziec ze chce tabletki, zachodze wszystko lux, mowie, jaka sprawa, a on do mnie ze mi nie przepisze bo za mloda(19) ble ble czy zdaje sobie sprawe ble ble i kasuje 70 zł za wizyte :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O niech go chuj strzeli w jasny słoneczny dzień

Gość ciesz sie że nie zapisał
Brałam tabsy przez 7 lat, bez żadnych badań, nie miałam problemów aż ich nie odstawilam. Do dziś garściami wychodza mi włosy, rosną coraz cieńsze. Do tego nabawiłam sie nadżerki, polipa w macicy i mam bolesne miesięczki...przed tabsami tego nei miałam. Na twarzy powychodziły mi przebarwienia i piegi, przedtem nie wiedziałam że to od tabletek. Nie mogę ich usunąć, z roku na rok jest ich coraz więcej. Gdybym wiedziała że tak będzie nigdybym tego nie brała. Ale byłam młoda i głupia i wierzyłam w to co piszą w ulotkach, że to w pełni bezpieczne, że zapobiega rakowi, stanom zapalnym itp Wierzyłam że jestem taka nowoczesna, że używam tamponów i pigułek i nie jestem zacofana jak nasze matki i babcie....

Gość sadd
dziewczyno w jakim podziemiu bylas? ja bym mu za wizyte nie zaplacila. jak moze ci nie przepisac tebletek? a ty co piszesz o problemach po odstawieniu - jak bierzesz tyle lat bez przerwy to co sie dziwisz? ja bralam 2 lata i wszytsko jest super