Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy domek ;)

jak to rozwiazac??

Polecane posty

Gość nowy domek ;)

jestem w zwiazku, nie jestesmy jeszcze małrzenstwem. chcielibysmy kupic dom, wiec zaczynamy sie rozgladac, sytuacja wyglada tak ze moj partner ma wieksze mozliwosci finansowe niz ja. ma swoje oszczednosci, mieszkanie i moze wziasc spory kredyt. ja mam prace, ale nie moge narazie wziasc kredytu, nie mam oszczednosci, a moja rodzina wspomoze mnie finansowo ale raczej tylko po slubie, ktorego narazie nie mamy. moj partner zaproponowal, ze on sam kupi dom a ja przeznacze swoja pensje na nasze zycie, wydatki zycia codziennego. ale w razie czego ja nie bede miala z tego nic. jesli miedzy nami sie nie ułozy, ja zostaje bez zadnego wkładu w dom i bez dowodow ze utrzymywalam nas dwoje w trakcie gdy moj partner splacal kredyt na dom. czy jest mozliwosc zabespieczenia sie w sytuacji takiej umowy miedzy nami, umowa przy prawnikiem, ze w razie czego ja mam jakis wkład w nieruchomosc... moze ktos ma pojecie.

Gość nowy domek ;)
partner nazywa się Burek, slub wezmiemy gdy tylko przejdzie w Holandii lub Hiszpanii ustawa o legalizacji zoo-love. Rozglądamy się za sosnową lub dębową budą z gankiem.

Gość nowy domek ;)
wyjazd podszywie!!

Gość nowy domek ;)
Burek merda ogonem do czerwonej budy :)

Gość nowy domek ;)
a teraz mizia mnie po buzi swoją czerwoną szminą 🌼

Gość nowy domek ;)
łatwo zauwazyc podszywy... dzieki za podnoszenie tematu..

Gość kajka123
Kupcie ten dom razem( oboje jako współwłaściciele w akcie notarialnym) i kredyt spłacajcie razem. W cale ci się nie dziwię, że się boisz, bo póżniej zostaniesz z niczym. Spłata kredytu też powinna być z twojego konta, albo wpłaty na ten cel z wyrażnym zaznaczeniem, że to spłata kredytu za dom ( albo nr umowy kredytowej).

Gość nowy domek ;)
to tak mozna?? zaznaczylam ze mi kredytu nikt nie da, mojemu partnerowi jak najbardziej. wiec moge sie przylaczyc prawnie do splaty kredytu na jego nazwisko?? i w ten sposob bys wspolwlascicielem nieruchomosci?

Gość nowy domek ;)
up

Gość nowy domek ;)
partner skończył zbierać puszki i teraz śpi w swoim wózku z biedronki. Jak ja go kocham.

Gość nowy domek ;)
podszywie jak nie masz nic do napisania na temat... ZAMILCZ!!