Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jcoumto

duzy biust jak go ubrać?

Polecane posty

Gość jcoumto

od jakiego rozmiaru zaczyna sie duży biust? czy 75d wymaga odpowiedniego już biustonosza? jaki typ biustonosza proponujecie dziewczyny żeby "to" ładnie się układało?

Gość edard plujka
najlepiej szelki z napisem /; uwaga zły pies

Gość śmiechu mi trzeba
75D to nie jest jeszcze taki duży biust. jeśli jesteś szczupła i rzeczywiście masz spore piersi, to masz po prostu źle dobrany stanik. jeżeli jesteś tęższa i stanik jest prawidłowo dobrany, to nie jest duży biust. najlepiej iść do dobrego sklepu z bielizną a pani pomoże ci dopasować taki biustonosz, który będzie dla ciebie najlepszy.

Gość jcoumto
odpowiedni, miałam na myśli taki z szerokimi ramiączkami i grubszym trzymaniem od spodu... byłam w sklepie i właśnie takiego typu mi doradzano... mało to estetycznie wg mnie wygląda... jak dla starszej pani :(

Gość zajrzyj na lobby biuściastych
tam ci pomogą dobrać stanik :) I ładny i wygodny zarazem.

Gość jcoumto
Enfant Terrible odpowiadając: 70 A nie wymaga takich zabiegów podtrzymujących jak 75D

Gość alumin
większe rozmiary wiader kupisz w markecie budowlanym

Gość zajrzyj na lobby biuściastych
www.biusciaste.prv.pl Każdy biust potrzebuje dobrze dobranego stanika -i ten mniejszy i ten większy. :)

KAZDY biust wmaga ODPOWIEDNIEGO stanika , i nie ma znaczenia rozmiar no ale co sie dziwic, skoro w tym kraju 90 % kobiet nie wie jaki stanik powinna nosic :O

Gość Kollahuia
75D to nie jest wcale jeszcze tak duzy rozmiar. Faktem jest jednak, ze dobry stanik jest w stanie ci tak wymodelowac i wyeksponowac biust, ze piersi beda wygladac o niebo lepiej. Ja nosze rozmiar 70e ostatnio przekonalam sie bardzo do marki Sophie Verney, maja strasznie fajne staniki, ktore modeluja i podnosza biust, usztywniajac go, napewno zauwazysz roznice jak twoje piersi wygladaja.