Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladie

REINKARNACJA- niby dowód- czekam na obalenie

Polecane posty

Gość Dowody na nieprawdziwość
Nawet kościół przyznał już, że ziemia krąży wokół słońca, które jest od niej o wiele większe. Gdyby cokolwiek ze słońcem się działo, to byłoby to widoczne na większym obszarze ziemi niż jedno miasto czy gmina, czyż nie? W odległym kilkanaście kilometrów od Fatimy Ourem nikt nic nadzwyczajnego nie zauważył, a przecież ludzie tam widzą to samo słońce. A co do tajemnic fatimskich to śmiech na sali - zostały ujawnione dopiero gdy się spełniły. Chyba jest jeszcze jakaś nieujawniona, która zostanie dopiero po spełnieniu się "ujawniona". Ja tez mogę powiedzieć, ze w 1980 roku Matka Boska przekazała mi informację o katastrofie pod Smoleńskiem, a że nie pisnęłam o tym słówka aż do katastrofy, to nic a nic nie burzy mojej wiarygodności, nie?

Dowody na nieprawdziwość, dokładnie! Fatima to kłamstwo, padał deszcz wcześniej, była straszna burza i mogło to być zjawisko załamania światła albo jakie inne, a to, co ten fanatyk religijny powypisywał nie jest w ŻADEN SPOSÓB UDOKUMENTOWANE!!!!

Ktoś religijny chce jeszcze podyskutować? :D Może na temat istnienia Boga.

Ja religina nie jestem - wierząca raczej :) a na temat istnienia Boga jak można dyskutować ?:) przecież to ,zę zyjemy jest dowodem na Jego obecność :)

Gość Marcin84w
Ja ta

Gość gość
tylko czemy wszystko było suche brak błota