Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dogiaade

Dla mnie kobieta, która nie ogląda piłki nożnej odpada...

Polecane posty

Gość dogiaade

Każda kobieta dla której piłka nożna to gówno i nie ogląda ważnych meczy (już nie wymagam aby oglądała spotkania ligowe...) to po prostu dno i odpada... dlatego tak bardzo ceniłem moją była, ehhh .. jak rok temu był mundial w RPA to prawie każdy mecz oglądaliśmy wspólnie, komentując i ciesząc się z bratem.. tęsknie za tym :/

Gość dogiaade
miało byc "i ciesząc się z bramek"

Gość sdfg
własnie - cenisz swoją BYŁĄ - bo sie wkur..wiała za musi to ciu..lstwo ogladac i poszła w ch.u j

Dlaczego tak trudno uwiezyć ze ona to naprawde lubiła ? Ja Tez lubie piłke i wcale nie dlatego ze mój ogląda jak sie pokłucimy to i tak ide na mecz bo kibicuje naszej drużynie. Nie każda robi to by zaspokoić faceta

Gość a ja zupelnie na odwrot
Nie zwiazalabym sie z facetem, ktory lubi i oglada pilke nozna. Mialam akurat to szczescie, ze kazdy z moich dotychczasowych partnerow, nie lubil pilki noznej. Nawet jak facet jest fajny, i teoretycznie moglabym sie nim zainteresowac, to jak tylko sie dowiem ze pasjonuje go futbol, od razu mi przechodzi.

Gość Maryjetta.
a mnie wkurzaja faceci ktorzy udawaja fanow pilki noznej. przeciez to nudne jak flaki z olejem. nie wiem czym sie ekscytowac

Maryjetta. -Włśnie dlatego ze nie wiesz to nie rozumiesz. Ja nie pojmuje jak mozna sie ekscytowac modą? Ubranie ma myc wygodne i mi sie podobac . A sport trzeba po prostu lubic i wtedy to nie ma takiego znaczenia czy to pilka czy rower.