Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

czy to ciaza?

Polecane posty

Nie dostalam okresu w tym miesiacu, czy moge byc w ciazy? Nie stresowalam sie ostatnio, kiedys mi sie juz to zdarzylo ale bylo wtedy bardzo upalne lato i gin powiedziala mi ze to przez ta pogode...a teraz nie bylo zbyt cieplo..

ale to bylo w tamtym roku w upalne lato...a teraz w tym miesiacu tutaj w UK gdzie jestem nie bylo upalnie i nie dostalam okresu...

aha ok. A może chora byłaś, przeziębiona? A kiedy do UK przyleciałaś? może to zmiana klimatu, podróż.

nie bylam chora ani przeziebiona, to napewno tez nie przez zmiene klimatu bo jestem tutaj juz od roku...nie wiem co o tym myslec...

Gość gwoli wyjasnienia...
a tak czysto teoretycznie to moglabys byc w tej ciazy, uprawialas ostatnio seks?

tak, czesto sie kochamy z chlopakiem bez zabezpieczenia ale on sie kontroluje.....nie bede panikowac jak zajde w ciaze bo jestem tego swiadoma co robie tylko chce wiedziec czy to moze byc ciaza...

tak, czesto sie kochamy z chlopakiem bez zabezpieczenia ale on sie kontroluje.....nie bede panikowac jak zajde w ciaze bo jestem tego swiadoma co robie tylko chce wiedziec czy to moze byc ciaza...

Gość rosa na oku
jak mozna to robic bez zabezpieczenia ? co za głupota ;/ wiadomo,że przyjemniej ale po co ryzykować ?

Gość czaslsdkf
aaa no jak sie staracie... jezu to po test iść a nie pytać na forum :O

nie ze sie staramy ale jakby sie juz stalo to bysmy sie ucieszyli :) mam test w domu ale narazie go nie robie..... :) czekam jeszcze :) a tak pyatalam bo moze byl ktos w podobnej sytuacji ...

Gość no widzisz...
a testy w aptekach juz wysprzedane? nie ma ich juz w produkcji? wracamy rozumiem do sredniowiecza lub dawnych plemion i bedziemy teraz z gwiazd czytac? a moze gin ci powinien popwiedziec ze jak sie uprawia sex i okres sie spoznia to idzie sie do apteki kupuje test, jak nic to ok, pozniej po paru dniach mozna powtórzyc jak wychodzi ze jednak jestes w ciazy idziesz do ginekologa - on cie bada i potwerdzaq....aaaaaaaaaaaalllllllllllllllleeeeeeeeeeeee mozesz tez poprosic ta od tarota :)

Gość gwoli wyjasnienia...
czytam i nie wierze, czytam i nie wiem tak naprawde o co autorce chodzi, czytam i sie zastanawiam czy z taka dojrzaloscia do zycia, mozna tej kobiecie powierzyc dziecko, czytam...i stwierdzam, ze autorce sie tylko i wylacznie nudzi. a z nog powalilo mnie pytanie "czy ktos byl moze w podobnej sytuacji". odpowiem, zeby s mogla spokojniej spac - tak, byly miliony kobiet

najnowszy, unikalny test ciążowy - test kafeteryjny :D po co robić test paskowy czy HCG, jak można na kafeterii zapytać :D:D:D otóż TAK, jesteś w ciąży i z całą pewnością będą czworaczki!