Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi.s.

dr męczekalski Poznań dobry???

Polecane posty

Gość gabi.s.

czy jest dobrym endo-gin?

Gość gabi.s.
up

Gość sjkvnjksdn
Jak szukasz ginekologa-endokrynologa to polecam dr Barona lub dr Maciejewską Jeske

Gość sjkvnjksdn
Dr Baron ma bardzo specyficzny charakter, ale specjalista jest super, mi bardzo pomógł. Przyjmuje w przychodni na Opolskiej, na NFZ. Dr Maciejewska jest ok, ale niestety sporo trzeba zaplacic za wizytę

Gość gabi.s.
Pytam bo mam tragiczne wyniki tarczycowe i słyszałam, że on sie dosyc zna. Opinie czytałam. Ale mi chodzi o stricte:tarczyca i ciąża. na jakie wyniki patrzy? Niestety nawet profesor mnie zawiódł póki co...

Gość sjkvnjksdn
Spróbuj iść do dr Barona, powinien ci pomóc. Ja mialam duży problem z policystycznymi jajnikami, teraz jest lepiej. O ciąże na razie sie nie staram. Lezałaś na oddziale na Polnej? Tam powinni cię dokładnie przebadać

Gość gabi.s.
ja nie muszę leżeć na Polnej, jestem w ciąży a chorobę tarczycy znam juz od 2 lat. Teraz w ciąży mi powariowały hormony i potzrebuję tylko konsultacji. lekarza gin mam dobrego tylko nie zna sie na kwestii doboru hormonów i tyle.

Gość sjkvnjksdn
Gratuluję ciąży :) Ze swojej strony to tylko tyle mogę tobie poradzić. Mam też dwie kolezanki ktore maja ogromne problemy z tarczycą i staraja sie o dzieci. Moge sie jutro podpytac gdzie chodza do lakarza