Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnotass

obciach na randce, ucieklem !

Polecane posty

Gość ciemnotass

bylem dzisiaj na pierwszej randce z pewna dziewczyna. zabralem ja na spacer na starowke. zaczepil nas jakis obcokrajowiec i pytal cos po angielsku. o droge pytal. kompletnie nic nie rozumialem. dziewczyna tak samo. tylko wzruszala ramionami. facet odszedl od nas. ja powiedzialem lasce ze musze spadac i pobieglem w strone domu. co za wstyd. mam 26 lat

Gość ciemnotass
skonczyłem szkołe zawodową po czterokrotnym repetowaniu II klasy. :classic_cool:

Gość herhb
i to byl powod do zerwania randki?:O ona tez przeciez nie wiedziala..ja bym sie smiala z tego serio :P i zazartowala..

zaczernilem sobie nik. niestety ale nie skonczylem zawodowki tylko studia. jestem magistrem dlatego tak mnie to speszylo

Gość tytońń
Śmiejecie się a połowa z was nic nie kuma po angielsku, ja skończyłem zawodówkę, ale przynajmniej angielski dobrze umiem.

Gość mozilla firefoxx
no i co w tym strasznego. skoro jest w polsce to niech po polsku probuje gadac ten obcokrajowiec. nie kazdy musi znac jezyk obcy, nie kazdy musi znac tez angielski, moze ktos sie uczyl w szkole innego jezyka

26 lat i pierwsza randka.? Hah dobre xD a powód ucieczki-nieuzasadniony.. Co ja bym na miejscu tej dziewczyny pomyślała.?- o boże jaki frajer nawet cześć nie jest w stanie normalnie powiedzieć tylko zwiewa.. wieśniak jak nie wiem ;D P.S nie obrażając wieśniaków;)

Gość ciemnotass.
magistra broniłem mając cztery profesorskie chooje w mordzie. ale przełknąlem i szedłem dalej.

no dobrze ale on mnie pytal o droge czyli podstawy chyba powinienem znac, co za wstyd i jeszcze fakt ze spierdolilem do domu ze wstydu

pierwsza randka z ta dziewczyna idiotko wczesniej bylem w jednym 3 letnim i jednym 2 letnim związku

Gość tytońń
Dobra rada!!! Umów się z nią jeszcze raz!!! szkoda przepaśćic takiej szansy przez jakiegoś obcokrajowca

chyba serio tak zdawal, jak podstawowego jezyka na swiecie nie zna. ja bez studiow znam :o

Gość eeeeeeeeeegfdgdfg
spadam bo sami idioci tu

Gość ciemnotass.
na widok zagranicznej wycieczki popuszczam kau w nogawkę. :O

Gość po troszę jest to obciach
bo faktycznie wypada ten angielski choć trochę znać, ale w Polsce jeszcze wielu ludzi ma z tym problem, więc myślę, że nie jest to wielka tragedia :)

ale ja nie rozumiem, czemu właściwie uciekłeś - było ci tak wstyd, że nie umiesz się dogadać czy może pomyślałeś że szkoda czasu na dziewczynę, która ni w ząb nie rozumie po angielsku? ostatecznie skoro to pierwsza randka do każde z was teoretycznie może znać po 3 języki obce (inne niż angielski) a drugie może o tym nie wiedzieć

no dobra, zatailem pewna sprawe. to bylo tak ze ona weszla do sklepu, ja czekalem na zewnatrz i wtedy podszedl do mnie ten facet z przewodnikiem po miescie i zaczal cos pokazywac i gadac. ja nie wiedzialem co zrobic co powiedziec i wtedy wyszla dziewczyna ze sklepu i zaczela z nim gadac :o plynnie...

ja jestem idiotką.? Hah Ty masz 26 lat a ja 18 a umiałabym z nim porozmawiać i się dogadać xD Więc zastanów się kogo jak nazywasz;p Każdemu może się zdarzyć źle odczytać zdanie które jest nielogiczne.. więc proszę zachowaj swoje tandety dla kolejnych wtop.. a muszę lecieć rzucone już zapewne w drodze ucieczki i tak xD to nie jest pożegnanie kolego;)

E, czym się przejmujesz. Trza było powiedzieć, że w szkole uczyłeś się niemieckiego. :P