Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnotass

obciach na randce, ucieklem !

Polecane posty

po Twoim sposobie pisania widać kto tu jaki poziom reprezentuje;D nielogiczne jest jak to uzasadniasz.. Hah niby czegona tym forum szukasz.? oprócz tego że kompromitujesz się? Tłumacz się tej dziewczynie a nie nam tutaj.

No właśnie, spadaj stąd, jak nie umiesz ortografii. Nic dziwnego! :D

niestety nie wiem co to są ksionrzki xD xD Nie będę się spierała z chamami.. jeśli chodzi o moją wcześniejszą wypowiedź powiedziałam już że się pomyliłam- smutne jest to że nie wszyscy potrafią to zaakceptować tylko jeszcze się wymądrzają (jakby mieli ku temu powody xD) Tyle z mojej strony.. Przepraszam innych czytających to że musiałam odejść od tematu;)

a co do tych owych ksionrzek'- jak to Ty powiedziałeś to była oczywiście aluzja żebyś zrozumiał że nie ma czegoś takiego gdyż są KSIĄŻKI !! - noo cóż.. naucz się pisać skoro błyskotliwością nie grzeszysz;)

zmieniłam zdanie.. ciekawe jest popisać z kimś niekompetentnym, który myśli że ma coś do powiedzenia;D Nowe doświadczenie, chociaż bezsensowne jak widać.. powiedzmy że mi się nudzi, a z głupich jest zawsze zabawa;D

Może powiesz ile masz naprawdę lat.? ;p P.S oczywiście to logiczne że pisząc moją poprzednią wypowiedź miałam Cb na myśli;)

Gość nieszczesliwa sliwa
aha