Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqerty

Dziewczyna w ciazy PROLEM

Polecane posty

Gość wqerty
owszem mam male zawirowania finansowe ale to na krutka mete, zawsze na nic nie brakowalo jesli chodzi o finanse , zreszta caly czas jest u mnie zatrudniona.

Gość wqerty
noe nie wiem czy bym tak mogl zabrac dziecko do siebie, chyba matka ma pierwszesntwo?? Tutaj chodzi o to ze ona w tej chcwili chce kasy nie tylko na lekarza ale zeby ja utrzymywac.

Gość dusiak
wqerty no chyba nie możesz pozwolić, żeby tak Ci weszła na głowę

Gość wqerty
wczoraj obcięli mi 25 % pensji (45 zł. 56 gr.) bo złapali mnie jak ruchałem szczura w bocznym kanale.:(:(

Gość wqerty
Oczywiscie ze nie moge sobie pozwolic , jednak nie chce zeby dziecko na tym ucierpialo. To nie ja ja wyrzucilem tylko ona podjela ta decyzje , a teraz mnie straszy i rzada oieniedzy na utrzymywanie jej i jej syna. zreszta na niego zacznie brac wkrutce z funduszu alimentacyjnego , poniewaz jego tatus olal sprawe 8 lat temu.

Gość dusiak
zostawić też jej nie możesz samej na pastwę losu, bo w końcu to matka Twojego dziecka, ale musisz jej wytłumaczyć, że ciężko pracujesz na Wasze wspólne życie, że pieniądze nie spadają Ci z nieba

Gość wqerty
a mnie olał mój Pan BDSM i to jeszcze jak byłem w lateksowym ubranku 👄

Gość dusiak
wqerty dziwne, że po tym jak ją potraktował były nie potrafi docenić Ciebie

Gość wqerty
no wlasnie w tym problem ze nie potrafi tego zrozumiec, sadzicie ze moge jej dac wypowiedzenie ? Dzisiaj jej siostra miala rozprawe o alimenty, podobna sytuacja ( dwoje dzieci z jednym facetem z tym ze on ja olal), wiec moze jest nagazowana ta rozprawa? mowila przez telefon ze rozmawiala z prawnikiem , i ze jak bedzie chciala to zrobi tak ze dziecka nikt z mojej rodziny oraz ja nie zobaczy.. Sam juz nie wiem co mam myslec...

Gość wqerty
gdy się denerwuję to szarpie bagietę co 10 minut :(

Gość wqerty
szczerze to ona mnie nigdy nie docenila.. z niczym. Nawet o tym wczesniej nie myslalem , w tej chcwili sytuacja jest taka ze wynajmuje dom a nie chce tam byc bo jestem wyzywany, moze nagarac co ona mowi do mnie i w jaki sposob , moze sie to przyda?

Gość wqerty
za to twoja inteligencja wyprzedza wszystkich o lata swietlne!!! czlowiek ma problem - postaw sie w mojej sytuacji. jesli nie potrafisz napisac , lub odpowiedziec nie zabieraj glosu.

Gość dusiak
tak w ogóle to dlaczego doszło do takiej sytuacji?? zresztą dziwi mnie to, że wcześniej utrzymywałeś ją i jej dziecko

Gość wqerty
dusiak- jak ktos kogos kocha to zalezy mu na szczesciu jej i jej syna w tym przypadku. Wiem ze nie musialem utrzymywac ani jej , ani jej dziecka, ale poprostu tak od siebie. Nie mam o to pretensji i nic nie wygarniam, chodzi tylko i wylacznie o to ze jest w ciazy zemna i co moge zrobic zeby bylo ok.

Gość dusiak
jest w ciąży z Tobą i wie, ze teraz ma nad Tobą wladzę...ja mam podobny problem ale w drugą stronę mój były facet wykorzystuje to że jestem z nim w ciąży i szantażuje mnie, ze jak mu się nie podporządkuję to zabierze mi prawa do dziecka po porodzie

Gość wqerty
Ale jaka moze miec nademna wladze, zmusisc mnie do niczego nie moze, alimenty bede placil, zalezy mi tylko na tym ze w obecnej sytuacji , slyszac takie slowa pod moim adresem , chcialbym zrobic tak zeby dziecko mialo dobrze , a ja nie byl ciagany po sadach i oskarzany o niewidomo co. Jakie ona ma podstawy prawne zeby tak do mnie mowic? I czy wogule ma?? dusiak - to w takim razie wspolczuje..

Gość Krrr
Straszyc to ona sobie moze... postaw sprawe jasno. Zalatw sprawe z wlascicielem mieszkania, ze Ty rezygnujesz z niego, ona jak chce to niech sobie sama placi, oczywiscie dobrze by bylo jakbys jej finansowo pomagal, ale niech nie przegina. Rob przelewy ale wazne zeby byly opisane w tytule ze to sa pieniadze na dziecko. A Ty jestes zdecydowany ze nie chcesz wiecej z nia byc? Nie chcesz powalczyc o ten zwiazek?

Gość dusiak
nie ma żadnej podstawy... ja odeszłam od faceta, bo mnie uderzył..po miesiacu okazało się, że jestem w ciąży i teraz on to wykorzystuje, zeby mścić się za to, że odeszłam a mi się już żyć nie chce

Gość wqerty
tak wlasnie zrobilem nawet dzisiaj przelewajac pieniadze w tytule napisalem ze sa na lekarza. W tej chcwili zrobila zemnie szmacizraz przed swoja rodzina, powiedzizla ze ja olalem i sie wyprowadzilem. Nie sadze by to mialo sens bycia razem w takiej sytuacji, bynajmniej w tej chwili tak mysle..

Gość wqerty
A ktos moze wie czy ona moze podac mnie do sadu przed narodzinami dziecka? Czy moze zrobic to dopiero po rozwiazaniu??