Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqerty

Dziewczyna w ciazy PROLEM

Polecane posty

Gość wqerty

WItam, mam pytanie. Moja dziewczyna zaszla w cize 6 miesiecy temu, dwa miesiace temu wynajelismy dom (umowa najmu jest tylko na mnie), od miesiaca zaczely sie problemy, bylem wyzywany od szmaciarzy, padaly slowa wypier... nic tu po tobie i t d. Dodam iz utrzymywalem ja i jej syna ( wyprawilem mu komunie, dawalem na jedzienie), ktorego ma z innego malzenstwa ( ojciec nie placi alimentow), dodatkowo dalem jej zatrudnienie w mojej firmir i ubezpieczenie. Oczywiscie placilem wizyty u lekarzy, lekarstwa. Osttanio wpadlem w male problemy finansowe i niestety ale nie bylem w stanie wylozyc na lekarza, ale dzis przelalem pieniadze kture mialy byc na wtorek ( przelalem na jej konto). Wiem raczej napewno ze nie bedziemy razem. W tej chcwili padaja slowa " gdzie moje pieniadze na zycie", ile masz mi zamiar placic , zadam pieniedzy na utrzymanie itd. W tej chwili mieszkam u rodzicow, poniewaz w wynajmowanym mieszkaniu nie mam zycia ( mieszka tam jeszce jej babcia), wszystkie oplaty sa uregulowane z niczym nie zalegam. W takiej sytuacji chcialbym zrezygnowac z mieszkana - to ja zostalem z niego wyrzucony, kazano mi wypier... Co moge w tej sytuacji zrobic?? Dodam ze zalezy mi na dziecku , ale z matka nie da sie wytrzymac... Bardzo prosze o jakies sugestie poniewaz jestem dobity...

Gość wqerty
mam mikropenisa :( Ale za to makroanusa :classic_cool:

Gość Maryjetta.
rozwiaz umowe o wynajem i po sprawie

Gość wqerty
nie mogę rozwiązać bo jestem niewolnikiem BDSM właściciela i nie przeżyję bez chłosty i przebijania jąder gwoździemi :(:(

Gość srutek-tutasek
no to masz prze...ane!...

Gość wqerty
ale czy rozwiazujac umowe wynajmu nie pozostawie jej na lodzie?? tzn czy wedlug prawa to jest wporzadku?

Gość wqerty
Jestem niedorozwinięty i mogę to udokumentować trzema certyfikatami :classic_cool:

Gość wqerty
z ta chlosta to nie ja pisalem ktos sie podzywa i jaja sobie robi

Gość Maryjetta.
A ona jest twoja zona? Jak nie to co cie to obchodzi. Ona ma tam meldunek?

Gość wqerty
nie jest moja zona i nie ma tam meldunku

Gość wqerty
lubię mieć jaja w imadle :classic_cool:

Gość yyy nie wiem .....
Jest w ciąży a ty ją zostawiłes kawał huja z ciebie nic więcej. Powinieneś zrozumieć że kobiety w ciąży mają dość cięzkie do zrozumienia humory a ty ją zostawiłeś zamiast wspierać . Dla mnie jestes kolo przegrany gnój

Gość wqerty
nie rob sobie jaj ok!!

Gość wqerty
mój pan właśnie podłączył mojego kutasska do prądu.. auć.. 👄

Gość wqerty
Ja jej nie zostawilem!! poprostu zawinolem sie jak uslyszalem wypier... raz na zawsze. a kilka razy slyszalem dziennie takie slowa. Mowie ze zalezy mi na dziecku ale nie da sie z matka wytrzymac, a teraz jeszcze mnie straszy. Dzis jej pieniadze wyslalem na lekarza wiec jak ja zostawilem>??????????

Gość wqerty
najpierw ją kochałem, ale jak nie chciała iść się skrobać mimo że jej dałem dwa tysie, to zaćzęła mnie wkurrwiać lekko.

Gość wqerty
lecz sie , prosze ignorowac te glupie wypowiedzi kogos kto sie podszywa pod moj nick

Gość yyy nie wiem .....
A może byś sie zastanowił że może miała powody tak cie nazywając . Trzeba było sie spytać bo może ma jakieś problemy ze sobą zamiast jej pomóc z tym to ją wychujałeś. Po ludzku sobie wytłumaczyć wysłuchać jej widocznie nie radzi sobie z tym że jest syn s drugie w drodze przytłacza ją to a ty co dałeś jej wsparcie bo jakoś nie widać

Gość wqerty
na czole mam tatuaż "C W E L" :O Cudowny Wielki Europejski Luzak - tak to sobie tłumaczę :classic_cool:

Gość wqerty
wsparcie miale u mnie na kazdym kroku ! wiec nie w tym problem , a rozmowy wczesniej tez byly , problem zaczol sie od miesiaca, nie mam sobie nic do zarzucenia , ale nie wiem co jej odwalilo, rozumiem chumory kobiet w ciazy , ale bez przesady chyba?? Tymbardziej ze teraz straszy mnie prawnikami , a ja nie jestem niczemu winien .

Gość yyy nie wiem .....
Koleś kasa wszystkiego nie załatwisz ona potrzebuje czegoś więcej niż kasa od ciebie. Myślisz że w związku liczy sie tylko pieniądz dasz na lekarza i ok załatwiona sprawa chore jakieś to

Gość wqerty
w związku z moim ojcem liczył się zawsze pieniądz-10 zł miałem za OZP, 25 za assto mouth, fisting - 50 zł.

Gość hotmon
hormony, musisz przetrzymac bedzie ok

Gość wqerty
nie odwrucilem sie od niej w zadnym wypadku, chce poprostu wiedziec na czym stoje , ile prawdy jest w tym co mnie straszy. Czy powinienem wziasc prawnika?? zaznaczam ze jesli doszlo by do rozprawy to nie wypre sie dziecka, i bede na nie lozyl, chodzi tylko o to co napisalem wczesniej??

Gość dusiak
a moim zdaniem to laska liczyła na to, że chłopak będzie ją sponsorować całe życie, a teraz jak widzi, że coś się psuje, zamiast go wspierać próbuje mu wmówić, że to jego wina

Gość yyy nie wiem .....
Wiesz co koleś jednak coś musi być na rzeczy widocznie coś musi być że ma tak ogromny żal do ciebie .Zawsze obie trony sa winne . Rozmowy były widocznie mało i takie z których nie rozumiesz jej

Gość wqerty
ale to ona teraz caly czas o kasie pisze do mnie !! zarzuca mi cos co bym nie zrobil , mianowicie zostawic ja na lodzie. Czytaj ze zrozumieniem. Gdybym chcial to inaczej zalatwic to bym tutaj nie pisala, tylko poszedl do sadu , placil alimenty i wypiol sie gleboko!!

Może zacznij, od porozmawiania z nią i ustal to z nią. Że nie chcesz z nią być że bd łożył tylko na dziecko i za mieszkanie płacić nie bd. przez co chcesz zamienić umowe na nią. Ustal to z właścicielem mieszkania. Jak ona się nie zgodzi to jej problem, w ostateczności zabierzesz dziecko do siebie...

Gość wqerty
Dodam, że pracuję jako kanalarz w ramach programu "połanalfabeci - też ludzie"