Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka mlodej dziewczyny

dowiedzialam sie ze moja 15letnia corka ma chlopaka w wieku

Polecane posty

25 lat!!!! przeciez to pedofilia. dowiedzialm sie dzisiaj od sasiadki ,ktora ich razem widziala i zna tego chlopaka. do tego calwoali sie na klatce. CO za wstyd! chybe leb jej ukrece jak wroci ta gowniara!!!

może powinnaś porozmawiać z twoją córką na ten temat a nie słuchać sąsiadek? a tak wogóle co jest dla Ciebie ważniejsze: twoja córka czy wstyd przed tym co powiedzą inni?

Gość 656tyytyt
pedofilia jest PONIŻEJ 15 r.z wiec spokojnie juz moga sie bzykac, a twoje zakazy i awantury przyniosa efekt odwrtony od zaierzonego i bedzie bunt na niekorzysc twoja :) 🖐️

Gość dgdgdsgd
przeciez w wieku 15 lat to normalne dojrzewa ja w wieku lat 14 1 loda rbilam teraz mam 22 i powiem, ze teraz kolezanki moje z przeszlosci udaja cnotki a tez tak robily ;)

Dziewczyny w tym wieku bywają głupie i zaślepione, niestety, znam takie. 23 letni facet posuwa 16tkę, a ona potrafi wyjebać, że jest z nią z PRAWDZIWEJ miłości.

no jasne, że pedofilia. Nie słuchaj tych pozbawionych moralnosci rozpustnic na forum. Przemów córze do rozsądku! Co innego zauroczenie kolegą z klasy, ale mężczyzna 25 lat bedzie chciał ją wykorzystac.

nie rozumiem ludzi, którzy przejmują się "tym, co powiedzą inni"...

Gość dgdgdsgd
no a wy jakie bylyscie ? ;)

no ,alle czy was to nie dziwi?!?!? dla mnie to jest nie do pojecia,zeby facet w wieku 25lat umawial sie z 15letnia gownaira. co to ma byc??? chyba nie ma zamairu sie z nia ozenic? musi byc bardzo niedopjrzaly zeby buyc w stanie umawiac sie z o tyle mlodsza dziewczyna. Szlag mnie trafia po prsotu ,chyba zaraz dom rozsadze,a panienka nawet nie raczy komorki odebrac. moze powinnam wykoscyzc naklatke xzoabczyc czy czasem nie slimakuje sie z tym zboczencem.

najlepiej porozmawiaj z Twoją córką i nie słuchaj tutaj nikogo! to twoje dziecko a rady innych w niczym nie pomogą, a tylko pogorszą wszystko!

Gość dgdgdsgd
a on ma 25.. Ja myslalam ze w jej wieku tak to inna spiewka. Wyrucha ja w kazda dziure i zistawi ;)

Gość dgdgdsgd
niech znajdzie sobie chlopca w swoim wieku max 3/4 lata starszy ale 10.. Moi "koledzy" maja takie "dziewczyny". Sa im potrzebne jako naiwny tani automat do lodow ;)

Gość dusiak
10 lat róznicy to jeszcze nie tragedia...może najpierw dowiedz się czegoś o tym chłopaku?? wiesz szczerze mówiąc myślę, że lepiej, że spotyka się ze starszym niż z rówieśnikiem. Ten czy ten będzie myślał jak ją przelecieć, z tym że ten starszy będzie prawdopodobnie bardziej odpowiedzialny

Gość dgdgdsgd
odpowiedzialny? jaki normalny facet ma 25 lat i chce 15latke ona ma ciasna cipke male cyce i cisny odbyt ;)

śmiać mi się chcę:D myślicie, że chłopak jest taki jak inni? porozmawiaj na spokojnie i z twoją córką i z nim, nie znasz go, więc nie oceniaj i nie słuchaj tych głupich komentarzy co niektórych!!!

Gość dgdgdsgd
ale o czym 25latek gada z 15latka ogarnij sie czlowieku

Gość dusiak
no ale taki chociaż pomyśli, żeby się zabezpieczyć

10 lat to moze nie duzo jak facet ma 45 a babka 35 a nie 25 i 15 :o Facet pewnie ja wykrozysta seksualnie i zosatwi a ona glupia i naiwna bedzie pozniej plakac jak cielak. jejku ,jaka ta mlodziez teraz spragniona udawaniem ''doroslych'' i bawieniem sie w dom. jakos bede musiala jej wyperswadowac ten durny pomysl ./

Gość cddd
boziu to ja mam 20 lat ale nie wyobrazam sobie byc z facetem nawet o 5 lat starszy m ..dlatego mam o rok starszegoi :p

Gość dgdgdsgd
ja libie starszych ale mam 22 ;)

Gość dusiak
a myślisz, ze rówieśnik jej nie wykorzysta??? teraz młodzież ma sporo gorsze nastawienie do seksu niż osoby w wieku +20. Ja mam 22 lata, dla mnie w wieku 15 lat pocałunek to bylo coś ekscytującego...i wiesz co powiem Ci, że jak miałam niecałe 16 lat zaczęłam spotykać się z chłopakiem 6 lat starszym ode mnie. Moja mama mi zabraniała, ale podobał mi się i dlatego oszukiwałam ją, że idę do koleżanki. Całowałam się z nim, powiedzmy że zaczął rozbudzać we mnie moją seksualność ale nigdy z nim nie spałam, bo po prostu nie chciałam. Spotykałam się z nim, bo był starszy i to własnie z nim miałam o czym rozmawiać, w przeciwieństwie do moich rówieśników

Gość matka-panikuje
Nie przesadzajcie! Lepiej niech sie mamusia zastanowi jaka jej corka jest?! Jesli jak dziecko to rozumiem,ze ma obawy.Ale jesli dziewczyna jest dojrzała fizycznie i emocjonalnie, to gdzie problem?Wszystko zalezy od dziewczyny,czy ma troche oleju w glowie czy pstro. Ja mojego meza poznalam majac lat 17 i tez jest miedzy nami 10 lat roznicy. Wiec lepiej nie wkladac wszystkich do jednego worka. Mamusiu- porozmawiaj najlepiej z corka, a nie panike siejesz na kafe. Warto byłoby poznac tego jej chlopaka,porozmawiac itp

Gość dusiak
a tak na zdrowy rozsądek to porozmawiaj z córką na temat antykoncepcji

czyto takie trudne porozmawiać z własnym dzieckiem!? zamiast się nakręcać i pisać tutaj, to pogadaj z córką!!!