Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka mlodej dziewczyny

dowiedzialam sie ze moja 15letnia corka ma chlopaka w wieku

Polecane posty

Gość dusiak
no własnie...czemu nie pogadasz z córką?? podstawa wychowania to rozmowa

Gość matka-panikuje
ami870 Niestety jak widać dla niektorych rodzicow rozmowa z własnym to wysiłek ponad ich mozliwosci.Przykre,ale prawdziwe. Mamusia powinna sama sie nad soba zastanowic jaki daje przyklad corce.Jakies info o seksie i zabezpieczeniu sie przed niechciana ciaza juz dawno powinna tej mlodej damie przekazac.W co szczerze watpie.Dlatego teraz tak sie boi,ale sama bedzie winna nieszczesciu.

może nie mam pojęcia o wychowywaniu dzieci, bo mam dopiero 24 lata i od półtora tygodnia jestem mężatką, ale kiedy miałam 14 lat i dostałam pierwszą miesiączkę to moja mama przerobiła ze mną wszystkie tematy, na temat życia seksualnego... uważam, że to normalne i tak powinno być, dlatego nie rozumiem postępowania autorki tematu...

Gość Ja mam 21 lat niebawem i
chłopaka a właściwie faceta 32 lata i jakoś nie ma źle a spotykam się z nim od 18 nastki.Czyli 11 lat różnicy i powiem ,że najgorsi i naj mniej dojrzali są rówieśnicy ,na miejscu autorki mamy ,porozmawiałabym z córką w miarę spokojnie i zaprosiła chłopaka na obiad.

Gość matka-panikuje
Mamusia sie zmyla:) Pewnie wyskoczyła na klatke oblukac czy jej corci tam nie ma:D A tak serio, mam nadzieje,ze postanowiła przeprowadzic powazna rozmowe i wyslucha swojego dziecka i przemysli sprawe.

tez bylam w takiej syt. Ja bylam ta corka... Tata zagroził wiezieniem... Teraz wiem, ze to chore... Ustrzez córke...

Gość matka-panikuje
dziewczatko Chyba troszkę przesadzasz, nie sądzisz? Wszystko zależy jaka jej córka jest i jaki jest ten chłopak!Uwierz mi,że jej rówieśnicy to dopiero mają nierówno pod sufitem.Hormony im buzują nieustannie,w glowie pstro i ciągle myślą o jednym.Co za różnica czy ma lat 17 czy 25? Oboje mogą ją wykorzystać jeśli sobie na to pozwoli.Poza tym po 15 roku życia prokurator nie ma już nic do gadania:)

Gość kkkkkkknn
fuj

Gość ja tez byłam w takiej
sytuacji, miałam 15 lat i 11 lat starszego faceta mama mi nie zabraniała, ale to wynikało stąd że charakteryzowałam się niezwykłą dojrzałocia jak na taki szczenięcy wiek wiem, że chciał ze mną sypiać, ale potrafiłam powiedzieć nie, mimo wszystko a u niego w środowisku krążyły opinie, że to ruchacz straszliwy a ja go pocałowałam po 3 mcach znajomości nie wrzucajcie do jednego worka wszystkich, wiele zależy od dziewczyny jeśli jest rozsądna ma wyobraźnie i wie a przynajmniej potrafi przewicieć skutki to będzie ok, i taki związek może się przerodzić w coś naprawde przyszłościowego teraz jestem stara baba 22 lata i spotykam się z facetem o 30 lat starszym no to jest róznica ;)

Gość kgjhjjhjhjhhhhmkkk
gfjj

Gość matka mlodej dziewczyny
Witam to ja wczoraj pisala. nie widze powodu rzucania opbelgami w moja strone. Corka moja jest szczerze mowiac roztrzepana nastolatka. rozmawialam z nia wczoraj, co to za chlopak ,czmu mi nie poinformowala o nim -na co odpweidziala,oj mamo to nic takiego ,tak tylko sobie smigamy.a ja jej mowie,ze jaktak sobie ''smigaja tylko'' to po co sie z nim obsciskuje na klatace a ona ze przezywam jak'' stonka ziemniaczana pierdniecie '' i zeby sie nie martwila bo to jej ''broszka''. Zapytalam sie czy ma zamiar wspolzyc z nim a ona ze nie,ale nawet jakby miala to wiec co i jak i nie jest glupia.

Gość dhfcudv
hahaha wszystkie napalone malolaty wiedza "co i jak" a potem wpadaja w ciaze, a babcia ma nowego bobaska do opiekowania sie i utrzymania. A ten facet to jakis pedofil. Jaki normalny 25latek zadaje sie z 15stolatka. 15nastoatka da sie latwo wykorzystac, przeciez to jeszcze dziecko i tylko im sie wydaje, ze takie madre i dorosle.