Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Napis na nagrobek-powazny temat

Polecane posty

Mam nadzieję ,zę to co najgorsze już jest za mną.Rozpisywać siei biadolić nad swoim losem nie mam zamiaru choć czasami dobrze jest tak zrobić.Ale czas płynie i to co wydawało mi się niemożliwe do przeżycia co dna traci swój dramatyzm . Gdyby było inaczej czy ludzie mogliby żyć po śmierci małżonka , rodzica ale przede wszystkim dziecka ? Mam kolegę , którego żona na prochach jechała przez jakiś czas bo zdechł im pies . Dla jednych śmieszne i muszę przyznać ,zę i mnie wydawało się trochę dziwne dopóki nie znaleźliśmy sie tam gdzie się znaleźliśmy .

no właśnie, każdy inaczej przeżywa swoje problemy, nawet te, które dla reszty wydaja się błahe, dla tej osoby mogą być niezwykle ważne. Nie należy przy tym oceniać, ale wspierać, być blisko. Jesteśmy tylko ludźmi, myślącymi, czującymi, ale i błądzącymi. Wszystkie nasze doświadczenia budują nasze życie i sposób, w jaki spostrzegamy świat i innych ludzi.

Gość gość
Nagrobki mońki to jedne z najlepszych nagrobków jakie można sobie wymarzyć, najlepszą ofertę z takimi nagrobkami według mnie posiada http://www.nagrobkiokla.pl

Gość gość
Powybraniu oryginalnego napisu warto zainwestować w fotografię na ceramice. Oferta w tym zakresie jest na stronie www.elipsa-porcelana.pl . Zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami.

Gość gość
ciezko sie zdecydowac na napis na nagrobek. Bo z jednej strony wybrac cos oklepanego, z drugiej cos zbyt orygialnego... Kiedy my zamawialismy nagrobek w www.nagrobkibialystok.pl/ Doradzilismy sie po prostu kamieniarzy - oni w koncu wiedza co jest czesto uzywane, a co onie. Pogrzebalismy troche w necie i sie udalo wybrac cytat idealny

Gość gość
Życie jest piękne Żyć bardzo chciałam Bóg mnie powołał Odejść musiałam . Odeszłaś tak nagle jak promyk słońca. Tobie w Bogu spoczynek Nam smutek bez końca.

Gość gość
dzieli nas tylko czas ja sobie taki napis zażyczyłam jak już umrę, pewnie niedługo

Gość gość
Bardzo ładne nagrobki oferuje firma http://www.granitlux.pl . Zamawialiśmy z rodziną nagrobek dla babci i bardzo dobrze wykonali swoją pracę.

Gość gość
Zbolałe serca łkać nie potrafią, a wypłakane oczy łez nie uronią. Lecz tylko pamięć boli, w niej jesteś jak żywy, we wspomnieniach wiecznie młody, w duszach naszych nieśmiertelny.

Gość gość
Ładne, eleganckie litery na nagrobek wykona firma Prokam http://www.prokam.pl/uslugi z Krakowa. Wykonują indywidualne projekty liternictwa dostosowane do konkretnej formy pomnika, dzięki temu wygląda to bardzo elegancko i spójnie.

Gość Damek44
Warto również wybrać porządny nagrobek który będzie się pięknie prezentował przez lata. Na pewno będzie więcej kosztował jednak jest jeszcze opcja rozłożenia tego na raty dzięki opcji jaką oferuje iraty.pl Sami z niej korzystaliśmy i muszę przyznać, że było warto bo warunki są naprawdę dobre i do tego bez żadnych ukrytych kosztów.

Gość DorotaWleman

My daliśmy standardowy napis, niech spoczywa w pokoju...

Wybraliśmy nagrobek granitowy, niestety jest drogi, ale wart swojej ceny tak myślę.

Sam nagrobek wzięłyśmy na raty na portalu iraty.pl , gdzie dostaliśmy bardzo dobre warunki.