Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zagubiona Beata 25

Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zagubiona Beata 25

Nigdy nie myślałam, ze będę musiała zwracać się publicznie o pomoc ale znalazłam się w bardzo trudniej sytuacji życiowej. Do tej pory same sobie radziłyśmy, ale teraz niestety muszę prosić o pomoc. Opowiem wam swoją historię mniej więcej od początku. Wychowywała mnie mama, bo ojciec zmarł gdy miałam 6 lat. Obecnie mam 25 lat. Mieszkałyśmy z babcią w dwupokojowym mieszkaniu zawsze brakowało na wszystko ale dopóki babcia żyła dawałyśmy radę. Babcia zmarła dwa lata temu i zostałyśmy same. Nie stać nas było na zapłacenie czynszu. Z tego powodu mieszkanie zostało zadłużone. Mama wpadła w pułapkę kredytową. Wzięła pożyczki, których nie miała z czego spłacać, zaczęła płacić, pożyczkę pożyczką. Aż uzbierało się kilka. Zamieniliśmy mieszkanie na mniejsze w zamian za spłatę tamtego zadłużenia. Sporo na tym straciłyśmy. Mama miała problemy z chodzeniem, znalazła się w szpitalu. Lekarz stwierdził zaawansowaną cukrzycę, do tego stopnia, że musiała mieć amputowaną nogę. Teraz wymaga opieki, ja jestem bezrobotna bo ciężko u nas o pracę. Mama ma tylko rentę, ale to za mało na bieżące rachunki i opłaty, nie mówiąc o lekach i nie zapłaconych zaległych ratach pożyczek. Mamy dług ciągle rośnie. Doszło do tego, że z jednego banku komornik wszedł na rentę. Jeśli nie zaczniemy tego spłacać stracimy to mieszkanie które mamy, a jedzenie, leki, też trzeba za coś kupować. Bardzo proszę o finansowe wsparcie, pomoc w spłacie tych długów. Chętnie skorzystam również z jakiejkolwiek formy pomocy. To mój nr tel 603212692.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować