Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trury

waże tyle samo co mój chłopak./..

Polecane posty

Gość trury

62 kg z tym że on ma 185, a ja 167 smutno mi, bo znów zepsułam diete dzisiaj :( czuję się jak gruba świnia

Gość sratatataaaaaa
Kobietka musi miec cycka i tyłek co chcesz jak wieszak wyglądac, to jego raczej trzeba podkarmic bo chude to jak trzcina.

Gość wretgfwr
bo jesteś gruba świnia a on znów jest za chudy

Gość dusiak
ja mam 168 i ważę 53 i myślę, że 62 przy tym wzroście to jeszcze waga ok.

Gość trury
on mi nigdy nic nie mówi, śmieje się jak mówię że jestem na diecie ale chciałabym 50kg ważyć, wtedy by było dobrze

Gość trury
jestem romantycznym gejem-kurduplem 🌼

Gość dusiak
bo widzisz Ty masz kompleksy, że jesteś za gruba a on ma, że jest zbyt chudy nie ma co na siłę się zmieniać, skoro Cię akceptuje to po co masz się głodzić??? myślę, że 12 kg to sporo, może Ci wisieć potem skóra. Schudnij tak najpierw z 4 kg. Aha no i nie dieta a sport przede wszystkim

Gość trury
on właśnie nie ma kompleksów, mówi że nie chciałby ani przytyć ani schudnąć i nie wiem czy akceptuje, bo nigdy nie powiedział że mam się nie odchudzać, poza tym sama się tak źle czuję najgorsze jest to że on ciągle je, potrafi zamówić największą pizze i ją całą wrąbać, a ja co tylko zjem to tyję

Gość trury
a w środku nocy też je, tak koło północy ze 3 kanapki i przez to że on ciągle je to mnie też kusi

Gość Maryjetta.
To ja bylam z kolesiem ktory mial 175 wzr i 65 kg a ja 168 wzr i 81 kg ;D Dzis jestem grubsza a on dalej ma ochote sie ze mna spotkac sama nie wiem co we mnie widzi haha

Gość guiyu
to weź się za siebie jakoś

Gość Maryjetta.
a po co ma sie brac? jak lubi to niech je ja tam uwielbiam czekolade. i nawet obiad moge nia zastapic ;d

Gość maryja_konopnicka
no i co z tego,skoro masz chlopaka tzn ze mu sie podobasz :) jak bylam gruba mialam b,szczuplego chlopaka i nam to nie przeszkadzalo oczywiscie kobietom sie wydaje ze musza wygladac jak modelki,chude i zasuszone,ale to nie znaczy ze to sie facetom podoba nie mowie tu o chorobliwej otyłosci ale sama mam 5kg za duzo i mam wieksze powodzenie niz wtedy niz sie katowalam dietą :) pamietam jak schudlam 6kg bylam mega szczesliwa a moj chlopak powiedzial "o rany strasznie wygladasz,jestes chora czy balowalas?"haha

Gość Maryjetta.
agawa jakos ci nie wierze. moja kolezanka ma 172 wzr i 51 kg....nosi rozmiar 34/36 ty masz pewnie 38 ciekawie to musi wygladac jak sie tluszcz wylewa z ledwo dopietych spodni

Gość 1890brutto
kurde to on chyba chudszy ode mnie jest ja tyle waąe co on przy wzroście 178cm :P dodam ze ja wyglądam jak kościotrup :P

Gość dziewczyny -napiszcie szczerze
co sądzicie o mojej wadze: 96 kilo /181 cm wzrostu (jestem facetem)

Gość mike_maruda
chude kobiety sa ozięble i maja w choooj kompleksow, a grubsza jak ma apetyt na slodycze to tez lubi sobie pobzykac :)

Gość dusiak
ja jestem atrakcyjną kobietą i lubię swoj wygląd, ale był taki czas, że miałam sporo kompleksów i porównywałam się do innych...to nie ma sensu, bardzo przeszkadza w życiu...zamiast wierzyć, że wygląd pomoże Ci coś osiągnąć pracuj nad umysłem

a ja nie mam wcale tłuszczu wydaje mi sie ze to kwestia budowy ale mozesz sobie pisac co chesz ja przez dwa lata pracowalam zeby nabrac ciut tego ciala