Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikiczikita

dziecko a studia

Polecane posty

Gość czikiczikita

Niebawem spodziewam się dziecka, skończyłam studia licencjackie i chciałabym kontynuować je na magisterskich...Na miejscu nie ma problemu, ale chciałabym zaocznie studiować wymarzony kierunek w innym mieście. Niestety słyszałam jednak, że w pierwszym czasie może być problem z zostawieniem dziecka pod opieką kogoś innego, chodzi tu np o karmienie...że podobno lepiej będzie jednak odczekać rok, aż dziecko trochę podrośnie. Poza tym kierunek nie należy do najłatwiejszych i nie wiem czy to wszystko naraz mnie nie przerośnie...Planuję jeszcze złożyć papiery w rodzinnym mieście, być może postaram się o indywidualny tok, tu na pewno będzie łatwiej...Jak myślicie ?

Gość KaroXlina
Indywidualny tok bylby pewnie jednym z lepszych rozwiązan.. Zalezy jak szybko przyswajasz informacje. Jak idzie Ci szybko i latwo to na pewno sobie poradzisz, ale jezeli to jest masakra.. To moze lepiej faktycznie zajac sie dzieckiem? Ale jezeli zaocznie, to na ten weekend znajdziesz kogos to opieki :) Powodzenia

Gość czikiczikita
Tutaj na miejscu raczej na bank sobie poradzę :) Tylko każdy mi mówi, że jak będę wyjeżdżać na weekendy, to będzie problem z karmieniem...bo jeśli chodzi o opiekę to nie ma problemu...i zastanawiam się czy startować teraz czy za rok jak już dziecko będzie większe, kurde ciężko powiedzieć :(