Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2222.

wesele-chlopak ma isc czy nie?

Polecane posty

Gość misia2222.

hej, mam pytanie. moj chlopak zostal z os towarzyszaca zaproszony na wesele.jest to uroczystosc jego brata ciotecznego. ja w tym czasie bede za granica. wiem ze nie moge mu zabronic pojscia, bo nawet i wypada ale czy ma On isc tam sam czy z moja przyjaciokla.sam to zaproponowal? jak byscie postapily?

Gość Donata00
żeby ci tylko przyjaciółka nie odbiła chlopaka

Gość 545545656
...

ciężki wybór lepiej niech idzie sam bo jeszcze go ci przyjaciółka odbije chyba że im obydwojgu bezgranicznie ufasz to niech idą razem przyjaciółka będzie pilnować żeby ci go nie poderwała żadna inna gziagzia

Gość misia2222.
przyjaciolka jest pewna, bo w trojke bardzo dobrze sie znamy. tak to bym byla pewna ze na weselu sie nie nażre i nie daj boze nie bedzie tanczyl z innymi pannami bo byc moze tez beda jakies same

Gość misia2222.
znamy się doskonale z przyjaciółką - wiele razy robiliśmy "trójkącik gównojadków" :classic_cool:

Gość misia2222.
oj dajcie juz spokoj z podszywami. sama nie wiem.

Gość morning_coffee
tak to bym byla pewna ze na weselu sie nie nażre i nie daj boze nie bedzie tanczyl z innymi pannami bo byc moze tez beda jakies same a jakby z jakąś zatańczył to grzech czy co? :/ Jeśli masz zaufanie do obojga to pewnie, że powinni iść razem.

:) Na moim weselu był kuzyn męża z wypożyczoną od kumpla dziewczyną :D Teraz są parą, razem mieszkają a tamten na lodzie został :D

sam moze sie zle czuc, niech sobei wezmie kolezanke. no chyba, ze bedzie tam mial grupe dobrych znajomych albo jakas kolezanka zaproszona idzie sama to tez sie razem pobawia

Gość natuska85
Dla mnie to proste, poszedłby sam jeśli nalegałby na to, żeby uczestniczyć w tym weselu.

Jeśli przyjaciółka jest zaufana to niech idzie z przyjaciółką. A Ty zazdrość odłóż na bok bo czego byś nie zrobiła to raczej tak jak mówisz na to wesele nie pójdziesz. :) życzę spokojnych bezstresowych nocy... zaufanie to podstawa.

Gość ana_26
Twój chłopak SAM zaproponował, że pójdzie na wesele z Twoją/Waszą przyjaciółką????? Jasneeee niech idzie.............żebyś tylko miała potem do kogo wracać ;D

Gość wella colour touch
tak ,zabron mu isc ..... :o jas pieprze po chuj ludzie wchodza w zwiazek zeby pozniej tylko nawazjem sie kontrolwoac i ograncizac .