Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta szklanka

popilam troche, nie chce miec kaca, poradzcie cos :/

Polecane posty

Gość pusta szklanka

nie wypilam jakos strasznie duzo, ale czuje, ze moge miec jutro przeboje, a na to nie moge sobie pozwolic, bo do pracy trzeba wstac i wysiedziec tam conajmniej 8h.... macie jakies sposoby na brak kaca dzien "PO"?

Gość pusta szklanka
nie mam wit c, ale magnez mam! moge skoczyc do sklepu po cos ewentualnie,,,

Gość Donata00
proponuję maniorkę z gorzałczyną pod spódnica

Gość pare herbat z bratka
tylko taką kupisz tylko w aptece

Gość pusta szklanka
brzuch mniekurde boli:(

Gość chyba nie jest tak zle
MUSISZ sprowokowac wymioty.. mega duzo wody pomoze, ale nie az tak bardzo.wiec generalnie najpierw zmus ise do wymiotwo z palcem w gardle ( wiem ze obrzydliwe , ale dziala ) a pozniej duzo duzo wody mineralnej , wic c i magnez

Gość pusta szklanka
mineralke mam tylko gazowana, ale chyba kranowa tez moze byc? pije tten magnez, bylam w sklepie, cytryny nie maja, witaminy C tez nie... kurde, kac jutro to bedzie katastrofa!

Gość fgdfgfdgdgrfd
dwie duże łyżki miodu - polecam !

Gość pusta szklanka
nie no, ja nie jestem jakos nieziemsko nawalona, tylko ogolnie mam dosc wrazliwy zoladek i tez kiepsko znosze nawet niewielkie popijawy. niska tolerancja na alkohol... prowokowac rzyganka jakos nie chce, ale mysle, co tu w siebie wmusic, zeby jutro nie miec sensacji

Gość Antykac
Dpbrą metodą jest spożycie dużej ilości potasu Sporo potasu jest w soku pomidorowym do tego witamina C - pij soki zwłaszcza grejfrutowy ! Dużo płynów ogólnie

Gość Antykac
Powodzenia !

Gość pusta szklanka
to sobie wciagne jutro w pracy ze 2 pomidorki, a na noc planuje wypic jeszcze ze 2 szklanki wody (w sumie 3 juz wypilam, wiec bedzie prawie 1,5 litra). albo nie, w pracy sok pomidorowy, bo pomidory sie niewygodnie je... i przed snem ten miod. nienawidze miodu, myslicie, ze mozna rozpuscic ten miod w letniej wodzie i ttak wypic? czy lepiej prosto ze sloika lyzka?

Gość fdsfd
Duzo wody mineralnej, niech ci wyplucze alko z organizmu i wit. C i bedzie ok jutro

jeśli już ma się ogromnego kaca to najlepiej poleżeć cały dzień w łóżku i pić duo wody :]a na następny raz musisz pamiętać o zażyciu 2kc :)

Gość nnnjjfhkrg
a ja ostatnio tak mam, że kaca w ogóle nie mam, ale film mi się urywa jak jeszcze rok wcześniej nie wiedziałem co to znaczy, ale kaca nie odczuwam, tylko usta mam spękane

echh gdybym jeszcze miała w domu tak na zawołanie czerwony barszczyk lub żurek:)

heh dziwne trochę, że nie masz kaca a za to Ci usta pękają :p a że film się urywa to chyba normalne...

Gość nnnjjfhkrg
ale myślę, że to przez mój styl życia bo kto by wytrzymał ostrą popijawę śpiąc 3h w nocy i następne 3 w dzień chodząc spać o 3-4 rano

no to pewnie to na to tak wypłynęło ... ale nie wiem czy to dobry styl życia, jeśli powtarzałoby Ci się to zbyt często ;>

Gość pewnie za póxno już
ale taka mieszanka z sody i chyba cytryny czy z czegoś tam, buzuje toto i kaca niet

tak tak jest coś takiego:50g octu, łyżeczka sody oczyszczonej i 100g wody. wymieszać, a gdy ta nasza "mieszaninka" się zacznie pienić wtedy wypić (: ja tego nie próbowałam, ale robiłam coś takiego kumpeli i jej chyba coś tam to pomogło:p

Gość erwreerwewr
wypij spory kubek czerwonej herbaty, rano powtórz i kaca nie będzie :classic_cool:

albo pij litrami ode teraz na kacu :p a na zaś żeby zapobiec słyszałam, że 2kc bardzo dobrze pomaga :)