Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta szklanka

popilam troche, nie chce miec kaca, poradzcie cos :/

Polecane posty

dokładnie, nie ma co leczyć kaca bo trzeba go po prostu przespać... i pamiętać, żeby zaopatrzyć się w 2kc. Ja nie wierzyłam, że może działać, ale miło się było przekonać, że jednak podziałało:):)

no to rzeczywiście działa! kurcze to 2kc to super sprawa, wczoraj chociaż wypiłam tyle alkoholu to nie czuję dzisiaj kaca! :)

pewnie że działa.... ja tez wczoraj popiłam, ale nie miałam 2kc:( i dopiero wstałam.... bez sensu bo czuje się okropnie...

ja dzisiaj miałam pić ale jednak nie wypaliło cos... w sumie to nawet dobrz,e bo skończyły mi się zapasy 2kc, a jutro praca a na kacu raczej źle by się pracowało...

to nie ładnie... ja na szczęście ostatnio ciągle pamiętam, bo po jednym razie jak zpaomniłam to ból głowy trzymał i trzymał...;/

Gość pij ile wlezie
ja ajk mam kaca to moja niunia robi mi kozaciekgo lodzika z połykiem. nie wie mczy dziala to w druga strone ... mi pomaga, kacucha ustepuje o jakies 60%

Gość sesjaprzezS
ja mam zawsze w domu orsalit, to preparat uzupełniający elektrolity, pomaga przy biegunkach, wymiotach i po przepiciu, szczególnie kiedy trzeba jakoś wysiedzieć w pracy a się nie ma siły. przed zaśnięciem warto wypić jak najwięcej wody niegazowanej, zjeść lekki posiłek i łyknąć pare wit.c.